5 keinoa hoitaa pyörääsi paremmin

Moottoripyörän hoidossa on huomoitava 5 eri hoitoaluetta, jotka oikein toteutettuna pidentävät pyörän elinkää ja luovat miellyttävämmän ajonautinnon.
Alta löydät ohjeet ja testatusti markkinoiden parhaimmat tuotteet pyöräsi hoitoon.

Parasta pyörällesi – Motul Mc Care hoitotuotteet.

1. Ketjut

C1 Chain Clean

Motul Chain Clean puhdistaa kaikentyyppiset ketjut täydellisesti: kisa-, katu- ja off-road;  kuten myös mönkijä-, karting jne.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta ketjuun sekä sisä- että ulkopuolelta. Motul Chain Clean ei sisällä klooria ja se poistaa ketjuista erittäin tehokkaasti rasvan ja ketjuihin tarttuneen lian, pölyn, hiekan, saven ym. maa-aineksen sekä öljyn. Jos ketju on erittäin likainen, puhdista pehmeällä harjalla ja toista niin usein kuin tarpeen. Anna kuivua 5 minuutin ajan ja voitele sitten Motul Chain Lube tai Chain Paste tuotteilla. Puhdista ketju aina Motul Chain Cleanilla ennen voitelua. Yhteensopiva kaikentyyppisten ketjujen kanssa: standardi tai O-, X- ja Z-rengas.

C2, C3 & C4 Chain Lube

Motul Chain Lube on täyden valikoiman moottoripyöräketjujen voiteluainesarja: Road kadulle, Off-Road maastoon ja Factory Line kilpakäyttöön.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä koko ketjun koko pituudelta, joka on aiemmin puhdistettu Motul Chain Cleanin avulla. Anna sen jälkeen kuivua muutaman minuutin ajan kiinnityksen varmistamiseksi. Motul Chain Luben erityinen seos vähentää vierintäkitkaa, tehostaa voimansiirtoa ja lisää ketjun käyttöikää. Tuote säilyttää voiteluominaisuudet hyvin korkeissa lämpötiloissa, kestää vettä, estää korroosiota, suojaa O-renkaita ja sisältää liuotinta joka tunkeutuu hyvin lenkkien väleihin. Sopii kaikentyyppisille ketjuille: standardi, O-, X- ja Z-rengas.

C5 Chain Paste

Motul Chain Paste on harjalla levitettävä valkoinen ketjuvoide, erityisesti katumoottoripyörä- ja karting ketjuille O-, X- tai Z-renkailla tai ilman.

Puhdista ketju hyvin Motul Chain Cleanin avulla ja levitä voide huolella tasaisesti harjakärjen avulla. Pieni määrä riittää voitelemaan koko ketjun. Älä käytä liian paksua kerrosta; levitä tasaisesti noin 0,1 mm: n suojakalvo. Motul Chain Paste tarttuu hyvin ketjuun, mikä estää irtoamisen suurella nopeudella ja vähentää vierintävastusta tehostaen voimansiirtoa. Tuote lisää ketjun kestävyyttä erinomaisten kulumista estävien ominaisuuksien ansiosta, vähentää kitkaa, veden ja suolan kestävä ja suojaa ruostetta vastaan. Käytännöllinen, taloudellinen ja syttymätön, kompakti Motul Chain Paste -putki voidaan säilyttää moottoripyörän satulassa. 150 ml: n putki kestää noin kymmeneen käyttökertaan.

2. Pesu ja puhdistus

E1 Wash & Wax / E9 Wash & Wax Spray

Motul Wash & Wax on vahapohjainen moottoripyörän kuivapuhdistusaine.

Levitä suoraan puhdistettaville pinnoille: katteisiin, runkoon, takahaarukaan yms. Pyyhi sitten pehmeällä, puhtaalla liinalla. Motul Wash & Waxin erikoisseos poistaa pölyn ja muun lian, puhdistaa, suojaa ja kiillottaa kaikki moottoripyörän pinnat ilman huuhtelua ja jättää pitkäkestoisen suojaavan vahakalvon.

 E2 Moto Wash

Motul Moto Wash on biohajoava tiivistetty pesu- ja rasvanpoistoaine koko moottoripyörälle.

Suihkuta koko moottoripyörä ympäriinsä: muoviosat, katteet, maali-, lakka- ja metallipinnat. Anna vaikuttaa 2 minuutin ajan. Hiero sienellä. Huuhtele huolellisesti vedellä. Motul Moto Wash poistaa tehokkaasti kaiken lian, suojaa maalit, metalliset osat ja lakatut pinnat jättämällä suojaavavan kalvon. Älä käytä Motul Moto Washia auringossa tai kuumalla pinnalla.

 E3 Wheel Clean

Motul Wheel Cleanin puhdistaa täydellisesti kaikki moottoripyörän vanteet.

Suihkuta vanteelle. Anna vaikuttaa 2 minuuttia, hankaa sitten liinalla, harjalla tai kostealla sienellä. Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä. Erittäin pinttyneeseen likaan toista tarvittaessa. Motul Wheel Clean puhdistaa tehokkaasti rasvan, öljyn ja jarrupölyn vanteilta ilman, että maalit tai lakat kärsivät. PH-neutraalilla kaavalla toteutettu tuote soveltuu kaikentyyppisille vanteille (alumiini, maalattu, kromattu, lakattu jne.). Älä käytä tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumilla pinnoilla.

 E4 Perfect Seat

Motul Perfect Seat on puhdistus ja kunnostusaine vinyylisille moottoripyörien, skoottereiden, mönkijöiden, moottorikelkkojen jne. satuloille.

Suihkuta tuotetta satulalle välttäen suoraa auringonvaloa. Anna vaikuttaa hetki, pyyhi sitten pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Motul Perfect Seatin aktiivinen aine poistaa jopa kaikkein pinttyneimmän lian ja pölyn, lisäksi siinä on antistaattinen / pölyn estävä vaikutus ja UV-suojaus, joka suojaa satulaa haalistumiselta. Palauttaa myös kiillon, elvyttää värejä ja jättää satulalle pitkäkestoisen suojakalvon joka ei sisällä lainkaan silikonia tai liuottimia. Miellyttävästi appelsiinin tuoksu, Motul Perfect Seat ei tee satulasta liukasta tai vahingoita pintaa eikä jätä rasvaista pintakerrosta. Ei sovellu nahkasatuloille.

 E5 Shine & Go / E10 Shine & Go Spray

Silikonipohjainen Motul Shine & Go elävöittää moottoripyörän muoviosia ja saa värit loistamaan.

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi käytä vain puhdistetuilla pinnoilla, puhdista pinnat ensin esim. Motul Moto Washilla. Ravista hyvin ennen käyttöä, suihkuta 25 cm etäisyydeltä kirkkaisiin alueisiin (aukot, muovit, lokasuojat, peilit jne.). Anna kuivua hetki, pyyhi sitten pehmeällä liinalla täydellisen viimeistelyn saavuttamiseksi. Erityisen suositeltavaa käytettäväksi pesun jälkeen, Motul Shine & Go jättää pitkäkestoisen suojakalvon. Älä käytä moottoripyörän satuloissa, vanteissa tai jarrulevyissä, äläkä suorassa auringonvalossa.

E6 Chrome & Alu Polish

Motul Chrome & Alu Polish puhdistaa ja palauttaa kiillon moottoripyörän alumiini- ja kromiosille.

Levitä voide pehmeällä liinalla ja levitä tasaisesti koko työstettävän pinnan päälle. Kiillota hankaamattomalla liinalla pyörivin liikkein puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen saavuttamiseksi.

E7 Insect Remover

Motul Insect Remover poistaa hyönteiset, roiskeet ja orgaaniset jäämät kuten lintujen jätökset kaikilta moottoripyörän pinnoilta.

Suihkuta huolellisesti tuulilasiin, maalipinnoille, metallipinnoille, peileihin ja muoveille. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia, pyyhi sitten pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Motul Insect Remover liuottaa tehokkaasti likaa jättämättä jälkiä. Käytä vain viileillä pinnoilla ja suojassa suoralta auringon paisteelta.

E8 Scratch Remover

Mikrohiontahiukkastensa ansiosta Motul Scratch Remover poistaa pinnalliset naarmut maalatuilta ja lakatuilta pinnoilta kuten moottoripyörän katteista, sekä myös kypäristä jne.

puhdista naarmuuntuneet alueet Motul Moto Washilla. Levitä voide pehmeällä liinalla tasaisesti kaikkiin naarmuihin. Anna kuivua muutaman minuutin ajan, kiillota hankaamattomalla liinalla pyörivin liikkein. Motul Scratch Remover poistaa pieniä naarmuja ja palauttaa maalien ja lakan kiillon. Ei saa käyttää suorassa auringon valossa, kuumilla tai matta pinnoilla.

3. Ajovarusteiden & Nahan hoito

M1 Helmet & Visor Clean

Motul Helmet & Visor Clean puhdistaa kypärän ulkopinnat jättämättä tahroja.

Suihkuta kypärän ja visiirin ulkosivuille. Anna vaikuttaa hetki, pyyhi sitten pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla. Motul Helmet & Visor Clean sopii kaikkiin kypäriin ja visiireihin. Tuotteen neutraali liuos irroittaa tehokkaasti rasvaista tai kuivaa likaa vahingoittamatta kypärän pintaa. Muodostaa pintaan likaa hylkivän kalvon.

M2 Helmet Interior Clean

Motul Helmet Interior Clean on antibakteerinen puhdistusaine (NF EN 1040, 1276 standardit) kypärän sisäosille.

Levitä tasaisesti kypärän pehmusteisiin. Anna vaikuttaa ja odota, kunnes aine on kokonaan kuivunut ennen kuin käytät kypärää. Motul Helmet Interior Clean desinfioi ja puhdistaa kypärän sisäpuolelta, poistaen erityisesti hikoilusta johtuvia bakteereja sekä neutralisoi epämiellyttävät hajuhaitat. Tuote on dermatologisesti testattu.

M3 Perfect Leather

Motul Perfect Leather voide sisältää oliiviöljysaippua, glyseriiniä ja tärpättiöljyä. Tuote puhdistaa, rikastaa, elvyttää ja suojaa kaikentyyppisiä nahkoja.

Ravista pulloa hyvin. Levitä voidetta työstöpintaan puhtaalla, kuivalla liinalla. Anna vaikuttaa hetken, kiillota sitten pyörivillä liikkeillä. Motul Perfect Leather -tuotteita voidaan käyttää nahkatakkeissa, -housuissa, -saappaissa, -käsineissä, -satuloissa, -laukuissa jne. Suojaa ulkoisilta kulumiselta (kitka, värimuutokset), vedenpitävä / sadetta hylkivä vaikutus, pidentää nahan elinikää. Testaa voiteen vaikutus ensin pienelle näkymättömälle alueelle.

M4 Hands Clean

Motul Hands Clean puhdistaa likaiset motoristin kädet ilman vettä.

Levitä nokare voidetta käsille. Hiero käsiä yhteen kunnes voide alkaa muuttumaan purkkamaiseksi ja imee likaa itseensä. Jatka hieromista kunnes kädet ovat puhtaat ja Hands Clean varissut pois. Motul Hands Clean irrottaa rasvaa, öljyä ja muuta itsepintaista likaa kuivattamatta ihoa, kuten dermatologiset testit osoittavat. Käytännöllinen ja ei-syttyvä tuote voidaan varastoida ilman riskiä mm. moottoripyörän satulassa.

4. Suodattimien, kaasuttimen ja jarrujen puhdistus

 A1 Air Filter Clean

Motul Air Filter Clean puhdistaa kaikentyyppisten maastoajoneuvojen, kuten moottoripyörien ja mönkijöiden, vaahtomuovi-ilmansuodattimia.

Irroita ilmansuodatin. Kaada Motul Air Filter Cleania kulhoon. Upota ilmansuodatin kulhoon, kunnes se on täysin pesuaineen peitossa, purista sitten useita kertoja vääntämättä, kunnes lika on poistunut ja suodatin on täysin puhdas.
Motul Air Filter Clean puhdistaa tehokkaasti pöly-, muta-, hiekka- ja öljyjäämät. Toisin kuin bensiini, tämä tuote ei kuluta tai koveta suodatinta. Anna kuivua 10 minuutin ajan ja voitele ilmansuodatin Motul Air Filter Oilillä.

 A2/A3 Air Filter Oil Spray & Air Filter Oil

Motul-ilmansuodatinöljy on suunniteltu erityisesti off road pyörien ja mönkijöiden  ilmansuodattimien huoltoon. Sininen väri helpottaa aineen annostusta ja levittämistä. Tuotetta myydään 1 litran pullossa tai 400 ml: n spraypurkissa.

Irrota ilmansuodatin ennen jokaista voitelua ja käytä Motul Air Filter Cleania puhdistukseen ennen voitelua.

1) Motul Air Filter Oil spray: suihkuta tuotetta n. 20 cm:n etäysyydeltä niin, että se peittää koko ilmansuodattimen ulkopinnan. Anna kuivua.

2) Motul Air Filter Oil pullossa: kaada tuote kulhoon, kasta vaahtomuovi-ilmansuodatin kunnes se on täysin öljyn peitossa, purista sitten ylimääräinen öljy pois, älä väännä suodatinta. Anna kuivua noin 5 – 10 minuuttia ennen asettamista takaisin.

P1 Carbu Clean

Motul Carbu Clean on kaasuttimen puhdistusaine, joka on erityisesti kehitetty puhdistamaan likakerrostumia kaasuttimen liikkuvissa osissa.

Irrota ilmanpuhdistin, käynnistä moottori ja suihkuta sitten Motul Carbu Clean kaasuttimen ilmanottoaukon kautta. Toista tarvittaessa.

Perusteellinen puhdistus: pysäytä moottori, pura kaasutin ja suihkuta tuote puhdistettaville osille. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Toista tarvittaessa.

Motul Carbu Clean parantaa tyhjäkäyntiä ja tehostaa moottorin suorituskykyä.

P2 Brake Clean

Motul Brake Clean on erittäin tehokas, klooriton rasvanpoistoaine, joka soveltuu erinomaisesti jarrulevyille ja -rummuille sekä kaikille muille likaantuneille mekaanisille osille.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta lyhyeltä etäisyydeltä puhdistettaville pinnoille. Motul Brake Clean soveltuu jarruvivuille, -tapeille ja varsille, kytkimille, ketjunohjaimille ja -kiristimille sekä swingeihin. Tuote poistaa kaikki jäljet ​​öljystä, rasvasta, kumista, tervasta ja myös jarrupölyn. Motul Brake Clean liukenee hyvin nopeasti, eikä se jätä tahroja. Älä käytä muovilla, maalatuilla tai lakatuilla pinnoilla.

P4 EZ Lube

Motul EZ Lube on monitoiminen voiteluaine, joka irrottaa, voitelee ja jättää suojaavan kalvon.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Käytä pipettia tarkkaan voiteluun. Motul EZ -öljy voitelee kaikki mekaaniset osat; vivut, vaijerit, tapit ja tangot; kytkimet; iskunvaimentimet; kuivuneet kumitiivisteet; ja se irrottaa hapettuneet mekaaniset osat (mutterit, lukot jne.). Tuote poistaa veden ja kosteuden sähkövirtapiiristä, sytytystulpista ja käynnistimistä. Erityisen suositeltavaa moottoripyörien painepesun jälkeen, Motul EZ Lube jättää korroosiolta suojaavan kalvon kaikille metallipinnoille.

5. Moottorin ja polttoainejärjestelmien puhdistus ja hoito

 Engine Clean

Motul Engine Clean -moottorin ja voitelujärjestelmän puhdistaja.
Koko moottorin pikapuhdistaja, soveltuu kaikille moottoripyörän 4-tahtimoottoreille ja myös märkäkytkimiin. Optimoi moottorin voitelun toiminnan, hajottaa sakat sekä öljyn paakkuuntumat. Vähentää moottorin, öljyn ja polttoaineen kulutusta.

Fuel System Clean MP / Mopo

MP: Polttonestejärjestelmän puhdistaja erityisesti 4-tahtimoottoreilla varustetuille moottoripyörille. Poistaa tehokkaasti tukkeumat paisuntasäiliöstä, jäämät kaasuttimesta sekä ruiskutussuuttimista ja kondensaatioveden polttoainejärjestelmästä. Käytä säännöllisesti parhaan moottorin suorituskyvyn, selkeän polttoainesäästön ja pidemmän käyttöiän takaamiseksi. Suositellaan erityisesti talven varalle.

MOPOT: Polttoainejärjestelmän puhdistaja, joka on suunniteltu erityisesti pienille 2- ja 4 -tahtimoottoreille, kuten skoottereille ja mopoille. Suositellaan erityisesti suorainjektiota varten.

Stabilizer

Bensiinin säilöntäaine. Stabiloi bensiinin ja 2-tahtiseoksen 24 kuukautta. Mahdollistaa paremman säilyvyyden varastoinin aikana.
Helpompi käynnistys keväällä. Estää kuona-aineen muodostumisen. Pitää kaasuttimen ja bensiinijärjestelmän puhtaana. Pullollinen riittää 100 litraan polttoainetta.

0
| |
motoristin verkkokauppa