FAQ

FRÅGA FRÅGA

På den här sidan har vi samlat de vanligaste frågorna från våra kunder. Om du inte hittar svaret på detta, fråga oss naturligtvis direkt
emc@emc24.fi eller 08 534 6500

De flesta av de produkter vi säljer finns i vårt lager, i vilket fall alla beställningar som läggs före klockan 16.00 kommer att skickas inom samma dag och de kommer till posten inom ungefär 1-2 dagar. 
Om vi inte har produkten i vårt eget lager, vi beställer den från vår importör och i de flesta fall kommer den till oss inom 1-2 dagar, då är den totala leveranstiden cirka 3-4 dagar.
Om produkten inte kan hittas i vårt eller vår importørs lager eller om leveranstiden är mer än 5 dagar, kommer vi alltid att kontakta kunden.

Vi säljer originaldelar och tillbehör för alla märken vi representerar: Aprilia, BMW, CFMoto, Derbi, Harley-Davidson, Kawasaki, Suzuki, SYM, Vespa och Yamaha. Du kan fråga om priser och tillgänglighet av originaldelar från våra reservdelarhandlare genom att ringa 08534 6510 eller så kan du skicka ett e-postmeddelande till varaosat@emc24.fi.

Produkter som beställs från vår onlinebutik har 30-dagarsbyte och returrätt. Du kan bekanta dig med produkten du fick inom 30 dagar efter att du mottog produkten och därmed bekräfta ditt köpbeslut. Produkten kan returneras om produkten är försäljningsbar, oskadad och förpackad i originalförpackningen.

Läs mer om returer och utbyten: https://www.emc24.fi/tilaus-ja-toimitusehdot/asiakaspalautukset/

ja! Så länge det finns från tillverkaren. Vi representerar flera märken och grossister med hundratusentals produkter i sina val (t.ex. Duell, Parts Europe, Power Factory ...) så naturligtvis är inte allt som visas i vår onlinebutik.

Dessutom kan du hitta originaldelar genom oss, t.ex. från följande märken: Aprilia, BMW, CFMoto, Derby, Harley-Davidson, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Suzuki, SYM, Vespa och Yamaha.

Om du har en specifik produkt i åtanke, vänligen kontakta: varaosat@emc24.fi eller ajovarusteet@emc24.fi

Det finns ofta två olika svar på det här problemet:
Visste du att du trycker på knappen "skicka beställning" längst ner på kassasidan? det kan gå obemärkt i betalningsstadiet.
Efter att du har tryckt på ”skicka order” -knappen, vänta i fred. Systemet vidarebefordrar betalningsinformationen och det kan ta ett tag. Om du uppdaterar sidan i mitten av allt kommer betalningen att misslyckas.

Om betalningen fortfarande inte lyckas även efter dessa, skicka oss ett meddelande: emc@emc24.fi

Tänkte du på något?

Inga bekymmer, kontakta oss gärna!
Alla förfrågningar relaterade till beställningar kan göras
via e-post till: tilaukset@emc24.fi
 genom att ringa: 08 5346500

eller från den här knappen