Ajovarusteet

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Koko
Ominaisuudet
 • SCHUBERTH S2/C3/C3 PRO, VISIIRI blue mirrored, koko 60-65

  Schuberth blue mirrored visiirit, S2/C3/C3 PRO

  99,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth Pinlock linssi, C3/C3 Basic/C3 Pro/S2/S2 Sport/E1

  39,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth savu visiirit, S2/C3/C3 PRO

  90,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth kirkas visiiri, C3/C3 Pro/S2/S2 Sport

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • -100%

  Schuberth aurinkovisiiri, C3 PRO/S2/E1/M1/C4

  0,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Pinlock Schuberth 120 klassat, C3/Basic/C3 Pro/S2/E1

  39,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C4 kirkas visiiri

  79,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth S2/C3/C3 PRO, iridium visiiri

  99,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3, SV6 kirkas visiiri

  65,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3, SV6 hopea visiiri

  80,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3, SV6 tumma savu visiiri

  80,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3, SV6 keltainen visiiri

  80,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3 pinlock linssi

  39,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3 aurinkovisiiri, tumma savu

  39,00
  Valitse vaihtoehdoista
 • Schuberth C5 & S3 aurinkovisiiri, hopea

  49,00
  Valitse vaihtoehdoista
SCHUBERTH S2/C3/C3 PRO, VISIIRI blue mirrored, koko 60-65

Ajovarusteet

Ajovarusteet moottoripyöräilyyn ja kelkkailuun – parhailta merkkivalmistajilta

Laadukkaat sekä turvalliset ajovarusteet moottoripyöräilyyn, kelkkailuun, mopoiluun ja mönkijöiden harrastajille tutuilta merkkivalmistajilta – helposti ja nopeasti. EMC24 verkkokauppamme tarjoaa ilmaisen 30 päivän palautusoikeuden myyntikuntoisille tuotteillemme jolloin voit rauhassa kokeilla niitä kotona.

Ajovarusteet moottoripyöräilyyn – pitkille seikkailuille sekä kaupunkiajoon

Valikoimamme sisältää jokaiseen ajotyyliin sopivia MP ajovaateita kuten retro, adventure tai sport tyyliset ajohanskat, ajohousut, ajotakit ja ajokengät moottoripyöräilyyn. Panostamme myymiemme tuotteiden valintaan, testaukseen sekä tarkkailuun, sillä turvallisuus on tärkein kriteeri moottoripyöräilyvarusteissa. Naisten ja miesten moottoripyörä ajovarusteet – myös lapsille ja nuorille.

Turvalliset, kulutusta sekä hankausta kestävät ajotakit ja ajopaidat moottoripyöräilyyn sekä hyvin istuvat nahkahousut, kangashousut ja ajolegginssit. Offroad ajoon sopivat kevyet crossihousut, crossipaidat ja takit enduron ja motocrossin harrastajille. Motocross-paidat on tehty kestävästä materiaalista, niiden kosteutta siirtävä kangas hengittää ja pitää vartalon kuivana – satoi tai paistoi.

Ajovarusteet moottorikelkkailuun – kokopäivän safarille ja haastaviin sääolosuhteisiin

Kelkkavarusteiden vedenkestävä kalvo suojaa lumelta ja sateelta, ja lämpövuori pitää sinut lämpimänä ja kuivana. Valikoimassa hengittävät ja vedenpitävät vuorelliset kelkkavaatteet sekä kevyet kuorivaatteet moottorikelkkailuun. Kelkkahaalarit, hanskat, kelkkahousut, kelkkasaappaat ja kelkkatakit naisille ja miehille sekä lapsille. Valikoimamme koostuu suosittujen merkkivalmistajien tuotteista, joiden laatuun ja vakuuttavaan ulkonäköön voit luottaa.

Laaja valikoima ajovarusteita ympärivuotiseen ajamiseen

Sääolosuhteista riippumatta, löydät isellesi keliin ja kauteen sopivat ajovarusteet, kuten ajohanskoja eritasoisilla suojauksilla, vedenpidolla, lämpimälle ja kylmälle kelille. Pitkävartiset ajosaappaat sekä lyhytvartiset ajokengät, huippuluokan crossikengät jokapäiväiseen käyttöön ja moottoripyöräilyyn.

Ajokypärä valikoimastamme löydät monipuolisesti umpinaisia, avattavia, avonaisia sekä Cross & Adventure tyylisiä moottoripyöräkypäriä, kelkkakypäriö sekä mopokypäriä. Ajokypärät sopivat myös mönkijällä ajamiseen ja offroad ajoon. Valikoimissa on myös kelkkakypärät, joissa on helppokäyttöinen sähkölämmiteinen visiiri.

Meiltä löydät tyylikkäät ja laadukkaat kesäkauteen sopivat 1-kerroksiset ajolasit mopoiluun, sekä moottoripyöräilyyn. Talvikauteen soveltuvat 2-kerroslinssit sekä lämmitettävät ajolasit sopivat mainosti kelkkailuun ja kylmille keleille. Valikoimissa myös OTG ajolinssejä, jotka sopivat silmälasien käyttäjille. Uutuutena valikoimaan on tullut magneettikiinnitteiset linssit, joiden vaihtaminen on helppo ja nopeaa.

Sade- ja suojavarusteet moottoripyöräilyyn – MP-suojat kaikille motoristeille

Laadukkaat ja vettäpitävät MP sadetakit ja sadehousut sekä yksiosaiset sadehaalarit käytettäväksi ajovarusteiden päällä. Sadevarusteet valikoimassa myös ajohanskojen päälle laitettavat sateelta suojaavat suojakintaat sekä ajokenkien päälle asetettavat sadesuojat. Moottoripyöräilyyn, crossi- ja enduropyöräilyn harrastajille sopivat ylä- ja alavartalon suojavarusteet, kuten niskatuet, selkäsuojat, rintapanssarit sekä lonkka- ja polvisuojia.

Markkinoiden tyylikkäimmät ja monipuolisimmat lämmittävät ajovaatteet

Macna ja Klan-e sähkölämmitteiset ajovarusteet tarjoavat markkinoiden tyylikkäimmät ja monipuolisimmat lämmittävät varusteet ja asusteet.

Lämmittävät varusteet koostuu täydellisestä valikoimasta liivejä, hansikkaita, aluspaitoja, takkeja, housuja ja sukkia jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden, jolla lämmität joko jotain yksittäistä vartalosi aluetta tai vaikka useampia eri alueita samanaikaisesti.

Vaatteet vapaa-ajalle! Casuals & Streetwear

Aidot prätkäaiheiset casuals paidat, T-paidat, päähineet, asusteet, aurinkolasit ja muut brändituotteet. Meiltä myös aidot lisensoidut Harley-Davidson tuotteet.

Ajovarusteet ympärivuotiseen ajamiseen EMC24 verkkokaupasta