Etsi
Generic filters
Exact matches only

KLAN Lämmittävät varusteet

Klan tarjoaa markkinoiden tyylikkäimmät ja monipuolisimmat lämmittävät varusteet ja asusteet.

Lämmittävät varusteet koostuu täydellisestä valikoimasta liivejä, hansikkaita, aluspaitoja, takkeja, housuja ja sukkia jokaisen käyttäjän tarpeisiin.

Voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden, jolla lämmität joko jotain yksittäistä vartalosi aluetta tai vaikka useampia eri alueita samanaikaisesti.

KLAN-e tekniikka

KLAN-e lämmittävät vaatteet ovat “hybridijärjestelmä”, ja niitä voidaan käyttää suoralla liitännällä 12 voltin tehojärjestelmään tai ladattavilla litiumpolymeeriakuilla. KLAN-e tuotteiden erittäin monipuolisten liitäntöjen ansiosta niitä voidaan käyttää moottoripyöriin, moottorikelkkailussa, hiihtoon, lentämiseen, melkein mihin vain.

KLAN lämmittävät varusteet -tuotteiden monikäyttöisyyttä lisäävät ladattavat akut!

*Jos liikut moottoroidulla kulkuneuvolla (esim. mönkijä, moottoripyörä), saat virran ostamaasi tuotteeseen erikseen hankittavilla kaapeleilla suoraan kulkuneuvon akulta.
*Jos liikut esim. polkupyörällä tai kävellen, on tuoteen (esim. takin) lisäksi ostettava ladattava akku (lataus verkkovirralla tai USB-liittimen kautta esim. tietokoneelta).
* Kahden tuotteen yhteen liittämiseksi tarvitaan Y-liitin
*Mikään KLANin lämmittävä tuote ei sisällä akkuja tai virranottokaapeleita vaan ne on tilattava erikseen.KLAN TEKNIIKKA: MITEN KAAPELILÄMMITYS TOIMII?

Lue KLAN tuotteitten tekniikasta, vaatteiden ja asusteiden materiaalista, lämmitysajoista sekä erilaisista virranottoyhdistelmistä.