Amoq Aster Vent+ ajolasit tuplalinssillä

-15%

Amoq Aster Vent+ ajolasit tuplalinssillä

41,6550,15

Tuotekoodi: 645-221304 Tuoteosastot: , , , Avainsanat: , , , Tuotemerkki:

Walley osamaksulla hinta alkaen: 8,00 / kk

Kuvaus

Amoq Aster Vent+ ajolasit tuplalinssillä

Yksi edullisimmista Outrigger-laseista markkinoilla. Aster laseissa yhdistyy erinomainen mukavuus sekä monta muuta ominaisuutta, jotka takaavat sinulle loistavan päivän moottorikelkkailessasi. Pehmuste on kolmikerroksinen; sisin kerros on iskuja vaimentava ja uloin on kosteutta siirtävä. Linssi on naarmuuntumaton sekä huurtumista estävä.

  • Vent+ tuplalinssi
  • Irroitettava nenäsuoja
  • Naarmuutumaton ja huurtumista estävä pinnoite
  • Outrigger -järjestelmä takaa loistavan istuvuuden

Laseihin saatavana erikseen ostettuna erivärisiä vaihtolinssejä.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg
Väri

Musta/Keltainen, Musta/Kirkas, Oranssi, Valkoinen

Ominaisuudet

Kesäkausi, Talvikausi

Tuotemerkki:
Amoq Aster Vent+ ajolasit tuplalinssillä Aster laseissa yhdistyy erinomainen mukavuus sekä monta muuta ominaisuutta, jotka takaavat sinulle loistavan päivän moottorikelkkailessasi.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510