Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Tuotehaku

Barkbusters MTB käsisuojien muoviosat Sininen

Barkbusters MTB käsisuojien muoviosat Sininen

06352282

47,00

Tilaustuote

Tuotekoodi: 06352282 Tuoteosasto: Tuotemerkki:

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Kuvaus

Barkbusters MTB käsisuojien muoviosat Sininen

Barkbusters MTB käsisuojien muoviosat
– MTB Single Point Mount -käsisuoja on suunniteltu erityisesti maasto-, sähköpyöriin, alamäkeen, enduro- ja vapaa-ajanpyöriin
– Minimalistinen ohut muotoilu tarjoaa kompaktin tunteen ilmavirtauksen kautta
– Lisävarusteena on saatavana ohjaimia sekä ylä- että alaasennukseen, mikä lisää suojaa offroad maastossa ja muissa ankarista ympäristöistä.

 

Sopii malleihin:

Yleinen

Lisätiedot

Paino 0,283 kg (kilogramma)
MP Merkki

Yleismalli

Barkbusters MTB käsisuojien muoviosat – MTB Single Point Mount -käsisuoja on suunniteltu erityisesti maasto-, sähköpyöriin, alamäkeen, enduro- ja vapaa-ajanpyöriin – Minimalistinen ohut muotoilu tarjoaa kompaktin tunteen ilmavirtauksen kautta – Lisävarusteena on saatavana ohjaimia sekä ylä- että alaasennukseen, mikä lisää suojaa offroad maastossa ja muissa ankarista ympäristöistä.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510

Viimeksi katsotut tuotteet