Elämysten verkkokauppa

Search

FLHT FAIRING BRA

57800-00

163,30

Tilaustuote

Kuvaus

FLHT FAIRING BRA

Sopii:

Fits ’96-’13 Electra Glide®, Street Glide® and Trike models. Requires separate purchase of Chrome Windshield Molding P/N 59213-96.

Lisätiedot:

Offering a custom look and protection for your fairing from the elements, this Fairing Bra is made with non-abrasive, fleece backed vinyl material and features a Bar & Shield graphic.
• Designed for easy installation and a custom fit
• Requires separate purchase of Chrome Windshield Molding P/N 59213-96

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Fairing-Bra-for-Electra-Glide-Models/p/57800-00

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’96-’13 Electra Glide®, Street Glide® and Trike models. Requires separate purchase of Chrome Windshield Molding P/N 59213-96.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510