Harley-Davidson - Koko tarina

Harley-Davidson - Koko tarina

54,00

Varasto loppu

Tuotekoodi: HD-KIRJA Tuoteosasto: Avainsanat: , , , Tuotemerkki:

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Kuvaus

Harley-Davidson – Koko tarina esittää Harley-Davidson Motor Companyn historian ennennäkemättömällä tavalla.

Kertomuksia arkistojen uumenista kertoo maineikkaan moottoripyörä-valmistajan värikkäät vaiheet voimakkaan visuaalisena ja kiehtovana kokonaisuutena. Harley-Davidson-museon laajan arkistokokoelman keskeiset esineet antavat autenttisuutta yhteistyössä museon kanssa laaditulle teokselle. Harley-Davidsonin tarina on klassinen amerikkalainen esimerkki inspiraatiosta, kekseliäisyydestä ja oikean ajatuksen osumisesta sopivaan aikaan. William Harleyn ja Davidsonin veljesten pieneen vajaan Milwaukeessa 1903 perustamasta pajasta tuli sittemmin maailman ikonisin moottoripyörä-yhtiö.

Kielisyys: Suomi
ISBN: 9789523218215
Kirjailija: Aaron Frank
Kustantaja: Readme.fi
Sidosasu: Kovakantinen
Julkaisukuukausi: toukokuu 2019
Sivumäärä: 224
Paino: 1450 g
Mitat: 255 × 298 × 22 mm

Lisätiedot

Paino 1 kg
Koko

, ,

Harley-Davidson – Koko tarina on suomenkielinen kovakantinen kirja, joka esittää Harley-Davidson Motor Companyn historian ennennäkemättömällä tavalla.    
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510

Walley laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %