Jethwear Polar Mitt kelkkahanskat

-30%

Jethwear Polar Mitt kelkkahanskat

55,93

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Kuvaus

Jethwear Polar Mitt kelkkahanskat

Jethwearin Polar Mitt kelkkahanskat ovat todellinen kylmien ajopäivien tai kotimatkan pelastus!

Monesti pitkän ajopäivän jälkeen kaipaat juuri käsille erityistä lämpöä, silloin rukkasmallinen Polar Mitt toimii täydellisesti. Pitkä varsi ja reilun kokoinen suuaukko tulee hyvin hihan päälle, joten viima ja lumi pysyy poissa – tämän täydentää vielä päälliskankaan vedenpitävä DWR-kalvo.

OMINAISUUDET

  • Vedenpitävä Hipora-kalvo sisällä
  • Thinsulate vuoraus (280/250gsm)
  • DWR-kalvo pinnassa
  • Säätönaru ranteen kohdalla
  • Reilu mitoitus

Lisätiedot

Väri

Musta

Koko

, , , ,

Kategoria

Unisex

Ominaisuudet

Talvikausi

Jethwearin Polar Mitt kelkkahanskat ovat todellinen kylmien ajopäivien tai kotimatkan pelastus! Kelkkahanskassa vedenpitävä DWR-kalvo.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510