Elämysten verkkokauppa

Search

KIT, PASSENGER FOOTBOARD

50357-04

252,40

Tilaustuote

Kuvaus

KIT, PASSENGER FOOTBOARD

Sopii:

Fits ’06-’17 Dyna®, ’00-later Softail (except FXFB, FXFBS and FXDRS) and ’86-later Touring and Trike models equipped with passenger footboard supports.

Lisätiedot:

These unique Swept Wing Passenger Footboard Pans complement the Swept Wing Rider Footboard Shape, and allow you to replace the Original Equipment passenger footpegs on certain models with footboards.
• When folded, the footboard displays a ball-milled grooved mirror chrome surface
• Footboard inserts and passenger footboard supports sold separately

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Swept-Wing-Passenger-Footboard-Pans-Grooved/p/50357-04

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’06-’17 Dyna®, ’00-later Softail (except FXFB, FXFBS and FXDRS) and ’86-later Touring and Trike models equipped with passenger footboard supports.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510