Elämysten verkkokauppa

Search

PASSENGER GRAB RAIL, CHROME

52400090

193,00

Tilaustuote

Kuvaus

PASSENGER GRAB RAIL, CHROME

Sopii:

Fits ’14-later Touring and Tri Glide™ models. Does not fit models equipped with Tallboy® Seats or Passenger Armrest Kit P/N 52400073 or FLHTKSE and FLTRUSE models with Original Equipment seat.

Lisätiedot:

Add comfort and confidence for your riding companion or a secure tie-down point for pillion-mounted touring luggage.
• Chrome-plated handrail
• Convenient passenger hand grip
• Secure tie-down point for pillion-mounted touring luggage

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Chrome-Passenger-Grab-Rail/p/52400090

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’14-later Touring and Tri Glide™ models. Does not fit models equipped with Tallboy® Seats or Passenger Armrest Kit P/N 52400073 or FLHTKSE and FLTRUSE models with Original Equipment seat.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510