Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Motorcycle Handlebar Clamp Mount Pro

QLM-HBC-PRO

64,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Motorcycle Handlebar Clamp Mount Pro

Quad Lock® -ohjaustangon kiinnikkeet korvaavat M8-pultin moottoripyörän ohjaustangon puristimessa ja tarjoavat saumattomasti integroidun ratkaisun.

SÄÄDETTÄVÄT KATSELUKULMAT
Sekä vakio- että PRO-versiossa on 135 astetta kääntyvä nivelkappale, jota voidaan säätää mukana tulevalla kuusioavaimella. Asenna teline välikkeineen suurten ohjaustangon puristimien ja ympäröivien osien välistä tilaa varten.

TURVALLINEN ASENNUS
Kiertymisen estävä hammastus pultin pohjassa ja välikappaleet pitävät telineen tukevasti paikallaan.

SUOJATTU DESIGN
Älä tee kompromisseja moottoripyöräsi ulkonäöstä. Kaikkien Quad Lock® -kiinnikkeiden tyylikäs muotoilu integroituu saumattomasti pyöräsi ohjaustankoon.

1x Handlebar Clamp Mount Pro, 1x Single Bolt – M8, 1x 5mm Serrated Spacer, 1x 10mm Serrated Spacer, 1x offset knuckle Assembly, 1x Hex key

Koko: 6.5 x 2.7 x 9.4
Paino: 0.14

Lisätiedot

Paino 0,14 kg (kilogramma)
1x Handlebar Clamp Mount Pro, 1x Single Bolt – M8, 1x 5mm Serrated Spacer, 1x 10mm Serrated Spacer, 1x offset knuckle Assembly, 1x Hex key

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510