Elämysten verkkokauppa

Search

Ultratec PARIREKI, sis. pankot ja karikat

770-22108

1201,99

Tilaustuote, kysy saatavuutta lomakkeella.
Huom! Rahtikulut lisätään tuotteen hintaan. Rahdin hinta määräytyy lähetyksen painon ja koon mukaan. Ota tuotteen nimi ja tuotekoodi talteen tuotetiedustelua varten.
Tuotekoodi: 770-22108 Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

Kuvaus

Ultratec PARIREKI

Parireki isojen puumäärien jouhevaan kuljetukseen mönkijällä tai moottorikelkalla!

Suunnitelmissa isompien puumäärien kuljetus talvella? Parireki on silloin paras valinta, sillä se mahdollistaa jopa viiden metrin puutavaran kuljettamisen! Joustavan ja myötäilevän alustan ansiosta Parireki on ketterä kumppani lumisessa maastossa.

Matalan painopisteen ansiosta reki ei kaadu ja myös lastaus on helppoa. Jalaksien ja aisan nytkän ansiosta liikkeellelähtö on helppoa, vaikka kyydissä olisi isompia tukkeja. Jalasten muovipohjat takaavat luiston myös haastavissa olosuhteissa ja varmistavat sen, että matka ei tyssää kesken kaiken.

Lisävarusteina tavaran kuljetukseen:
Ultratec rekka parirekeen (770-44311).

(myydään erikseen)

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Mitat

Äärimitat  4600 x 870 mm
Paino n. 72 kg

Kuorma

Pituus max 4000 mm
Leveys max 870 mm
Kantavuus 500 kg

Valmistus

Petäjävesi, Suomi

Tuotenumero

770-22108

Lisätiedot

Paino 95 kg (kilogramma)
Ultratec PARIREKI, sis. pankot ja karikat Huom! Tämän tuotteen rahti 80,00€

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510