Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ultratec Safarireki, 60kg

770-22101

673,00

Tilaustuote, kysy saatavuutta lomakkeella.
Huom! Rahtikulut lisätään tuotteen hintaan. Rahdin hinta määräytyy lähetyksen painon ja koon mukaan. Ota tuotteen nimi ja tuotekoodi talteen tuotetiedustelua varten.
Tuotekoodi: 770-22101 Tuoteosastot: , Avainsanat: ,

Kuvaus

Ultratec Safarireki

Tämä reki on jokaisen kalastajan unelma! Kevyt ja näppärä Safarireki mahtuu pieneen tilaan ja on helppo säilyttää retkien välissä esimerkiksi autotallissa. Tilavalle lavalle mahtuu hyvin moottorikaira, verkot, lapio ja kalasaalis. Muoviset jalakset pitävät huolen siitä, että reki ei tökkää hankalissakaan paikoissa.

Ala suunnittelemaan elämäsi retkeä ja valitse Safarireki retkeilykaveriksesi. Sopii myös koko perheen harrastamiseen, sillä helposti kuljetettavalla kärryllä kuljetat vaikka koko perheen retkeilyvarusteet kohteeseen. Ei tarvitse karsia pakkaamisessa!

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Mitat

Lava 1500 x 790 mm

Jalaksien keskeltä keskelle 980 mm

Paino n. 60 kg

Kuorma

Kuorman pituus max 2000 mm

Kuorman leveys max 1170 mm

Kantavuus 200 kg

Rakenne

Sähkö / polttomaalattu

Putkirunko

Pohjavaneri

Jalasmuovit

Jouset

Valmistus

Petäjävesi, Suomi

Tuotenumero

770-22101

Lisätiedot

Paino 56 kg (kilogramma)
Ultratec SAFARIREKI, sis. Iskunvaimentimet Huom! Tämän tuotteen rahti 80,00€

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510