Elämysten verkkokauppa

Search

BADLANDER SEAT, TOURING

52067-08A

460,30

Tilaustuote

Kuvaus

BADLANDER SEAT, TOURING

Sopii:

Fits ’08-later Touring models. Does not fit Trike models. Installation on ’12-later CVO™ models requires removal of fender trim strips. Seat width 13.0″ passenger pillion width 6.0″.

Lisätiedot:

Once again, bad is good. The popular Badlander® Custom Seat is available for your Touring model.
• Designed to fit your bike like a glove, this seat delivers low-slung cruiser style from rear fender to the tank console
• Low and lean, the clean, smooth cover and the embroidered Harley-Davidson® graphic add up to a radical look
• Does not accept a rider backrest
• Seat width 13.0″

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Badlander-Seat/p/52067-08A

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’08-later Touring models. Does not fit Trike models. Installation on ’12-later CVO™ models requires removal of fender trim strips. Seat width 13.0″ passenger pillion width 6.0″.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510