Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ostoskori

Tuoteohjeita ja vinkkejä

Wunderlich Adventure lisävarusteet Harley-Davidson® Pan America 1250 ja 1250 Special moottoripyöriin

Käynnistä matkasi Wunderlich Adventure -merkin Harley-Davidson Pan America 1250:n ja 1250 Special korkealaatuisiin lisävarusteisiin. Varustele Pan Americasi tyylikkäästi ja uniikisti adventure henkisellä tyylillä. Wunderlich Adventure on varustellut kolme eri tyylistä Pan America 1250 moottoripyörää, tutki miten sinä voit varustella omasi tai ota inspiraatiota valmiiksi varustelluista: Road Trip, Passion sekä Offroad tyyleistä.

Lue lisää →

Pinlock- kalvon asennus

Pinlock- kalvon eli huurteenesto kalvon tehtävä on estää visiiriä huurtumasta. Oikein asennettuna se estää visiirin huurtumisen sateella ja sumussa ajaessa. Näin kuljettajan näkökenttä pysyy auki ja lisää turvallisuutta. Se on ohut kalvo, joka asennetaan kypärän visiirin sisäpuolelle kahden nastan avulla. Pinlock kalvo eristyy silikoni nauhan avulla ja luo ilmatiiviin tilan visiirin väliin.

Lue lisää →
Ohjeita ja vinkkejä

Löydä hyödyllisiä tuoteohjeita ja parhaimpia vinkkejä motoristeille. Sivusto pitää sisällään mm. mielenkiintoisia tuotevertailuja, inspiroivia videoita, sekä ajovarusteiden huolto- ja hoito-oppaita.

Suosituimmat artikkelit