Etsi
Generic filters
Exact matches only

Moottoripyörän akut

Moottoripyörän geeli- sekä happoakut –  Erilaisiin ajotapoihin ja lisävarusteiden ylläpitoon

Valikoimastamme löydät moottoripyörän akut merkkivalmistajilta, kuten ylivoimaisen kestävät ja tehokkaat Yuasa MP-akut, tunnetusti luotettava Exide sekä hinnaltaan huokeammat, mutta taatusti toimivat Poweroad, Leoch ja Nordmax -akut. Meiltä saat myös Harley-Davidson- alkuperäisakut.

Käynnistysakut ja ylläpitoakut moottoripyöriin

Moottoripyörän akut kaiken kokoisiin ja merkkisiin moottoripyöriin, mopoihin ja skoottereihin luotettavalla käynnistysteholla sekä hyvällä tärinänkestolla. Kausiajoon soveltuvat, sataprosenttisesti vuotamattomat hyytelöakut / geeliakut, VRLA-akut sekä perinteiset happoakut.

Geeliakut on kehitetty varmistamaan maksimaalinen ajomukavuus ja se antaa ongelmitta tarvittavan virran energiaa tarvitseville laitteille ja akun kapasiteetti säilyy pitkään varastoinnissa. GEL-akut ovat myös huoltovapaita – ei lisäveden täyttöä.

AGM akku on ihanteellinen ratkaisu moottoriurheiluun, maastoajoon ja muuhun vaativaan käyttöön. AGM-akuista saadaan huomattavasti suurempi kylmäkäynnistysvirta. AGM -akuilla on pitkä käyttöikä ja se toimii moitteettomasti sekä talven kylmyydessä että muissa vaativissa olosuhteissa.

Jos et löydä haluamaasi merkkiä/mallia, kysy meiltä!
Mallikohtaisella varaosahaulla löydät laitteeseesi sopivan akun helposti.

TEE VARAOSAHAKU

Huom! Muista tarkistaa tuotetiedoista, sisältääkö myyntipakkaus hapon.
Pääsääntöisesti Yuasa:n perinteiset happoakut eivät sisällä happoa.