Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ostoskori

Suojavarusteet

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Koko
Ominaisuudet
Mallisto

Näytetään kaikki 29 tulosta

Suojavarusteet

Suojavarusteet moottoripyöräilyyn – MP-suojat kaikille motoristeille

Aikuisten ja lasten suojavarusteet moottoripyöräilyyn, mopoiluun ja mönkijöiden harrastajille tutuilta merkkivalmistajilta.

Korvatulpat – Yksinkertainen keino estää kuulovaurioiden syntyä ajaessa.

Melu vaikeuttaa keskittymistä, hermostuttaa ja ärsyttää joten kuulosuojaimien käyttö parantaa osaltaan turvallisuuttasi liikenteessä.

Kuulo voi heikentyä jo 82 dB(A) arvossa ja mitä suurempi dB-luku on, sitä nopeammin vaurioita tapahtuu. Esimerkiksi moottoripyörällä ajettaessa 100 km/h nopeudella yli 15 minuuttia yhtäjaksoisesti altistuu jo kuulon heikkenemiselle. Jos nopeus on 120 km/h, altistuu kuulon heikkenemiselle jo vain seitsemän (7) minuutin jälkeen.

Iskua vaimentavia suojaimia – lisää turvaa jokaiselle käyttäjälle, lajista riippumata.

Valikoimissamme on kattava valikoima erilaisia suojaimia ja turvavarusteita ylä- ja alavartalon suojaamiseksi. MP-suojat ja panssarit ovat helppokäyttöisiä ja ne antavat motoristille, kuskille sekä kyydissä istuvalle tarvittavan lisäsuojan kaatumis- tai törmäystilanteisiin, sillä vain suojavarusteet vaimentavat vartaloon kohdistuvia kovia iskuja. Nämä turvavarusteet sopivat mainiosti myös motocross, enduro ja mönkijän harrastajille sekä kelkkailuun ja alamäkipyöräilyyn.

Ylävartalon suojavarusteita on saatavilla suojaamaan ja tukemaan niskaa, selkää, rintakehää, kyynärpäitä ja olkapäitä sekä polvisuojia ja lonkkasuojia alavartalon suojaamiseen.

Suojapaita on täydellinen paketti käytännöllisyyttä ja suojaa, sillä suojapaidassa on kaikki ylävartalon suojat ja ne on suunniteltu ajomukavuutta ajatellen. Suojaliivi suojaa rintakehän ja selän alueen. Liivejä on saatavilla airbag-systeemillä sekä iskusta kovettuvilla suojilla.

Kypärät kaikille motoristeille

Valikoimassa useita erimallisia ja -värisiä moottoripyöräkypäriä pään suojaamiseen. Mopo- ja mp-kypäröiden lisäksi varastostamme löytyy jatkuvasti kasvava valikoima kypäröitä myös moottorikelkkailuun.

suojavarusteet rintapanssari mp-suoja suojavarusteet crossisuojavarusteet niskatuki mp-suoja