ASIAKASPALAUTUKSET

Verkkokaupan asiakaspalautukset

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi.

>> Asiakaspalautuslomake.pdf

 

Asiakaspalautusohje

Jotta saisimme asiakaspalautukset hoidettua nopeasti ja sujuvasti on asiakaspalautuksissa noudatettava seuraavia ohjeita:

1. Sovi palautuksesta aina etukäteen puhelimitse myyjän kanssa, 08 5346 500

2. Tulosta mukaan täytetty asiakaspalautuslomake tai tallenna se täytettynä ja lähetä se osoitteeseen: asiakaspalautus@emc24.fi

3. Syy tuotteen/tuotteiden palautukseen pitää olla eriteltynä yksityiskohtaisesti. Kirjoita myös mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen.

4. Tuotteen pitää olla jälleenmyyntikelpoinen eli käyttämätön, vahingoittumaton sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Huom! Mikäli tuotteen pakkaus ei ole alkuperäisessä kunnossa, (teipit, liimaukset, kirjoitukset, ym.) vähennämme hyvitettävästä summasta uudelleenpakkauskulut, riippuen pakkauksen kunnosta.

5. Jos vaihdettavaa tuotetta ei ole enää saatavana, tai jos kyse on rahanpalautuksesta, liitä mukaan tilinumero ja tilinhaltijan tiedot.

6. Palautus tapahtuu AINA postin kautta palauttajan vastuulla. Mikäli tuote vahingoittuu kuljetuksessa riittämättömän suojauksen tai huonon pakkauksen takia, tuote ei ole enää palautuskelpoinen.

7. Emme lunasta postiennakko- emmekä Matkahuollon kautta palautettuja lähetyksiä!

Ps. Säilyttäkää lähettämänne paketin osoitekortti katoamistapausten varalta! Osoitekortin saatte postistanne toimittaessanne paketin palautettavaksi.

Huom! Palautettujen tuotteiden käsittely kestää normaalisti noin viikon. Kiireisinä sesonkiaikoina kannattaa varautua pidempään odotukseen.

HUOM! Käytä Postin palautusnumeroa: 600809. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa postimaksua.

Palautusosoite:

600809
Euro Motor Center Oy
ASIAKASPALAUTUS
Vasaratie 2
90410 OULU

Puh: 08- 5346 500
Fax: 08- 5346 565

E-mail: asiakaspalautus@emc24.fi

Myymälästä ostetut tuotteet

Verkkokaupan palautusehdot eivät koske normaalia myymälämyyntiä. Myymälästä ostettuja tuotteita koskevat seuraavat palautusehdot.

 

Väärän tuotteen voi vaihtaa tai palauttaa EMC:lle mikäli tuote on:

•    käyttämätön
•    myyntikelpoinen
•    vahingoittumaton
•    alkuperäisessä pakkauksessaan

 

Emme vastaanota seuraavia palautuksia:

•    Mikäli tuote on asiakkaalle erikseen tilattu (Siis ei varastotuote)
•    Tuote on ns. sähköosa. Sähköosilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta
•    Tuotteen sopimattomuus johtuu myyjälle annetuista virheellisistä tai riittämättömistä tiedoista (Esim. vuosimalli)

 

Tuotteiden palautusaika on 14 vrk ostopäivästä, ostokuittia vastaan

Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen oikeus ensisijaisesti vaihtaa väärä tuote oikeaan. Mikäli asiakas hankkii korvaavan tuotteen muuta kautta, luopuu hän samalla oikeudestaan vaihtaa tai palauttaa väärä tuote.

0
motoristin verkkokauppa
SuomiEnglishSvenskaNorsk bokmålEesti
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}