Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Laukut ja telineet

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Laitteen merkki
Koko
Tuotteen mallisto

Näytetään tulokset 1–56 / 837

Laukut ja telineet

Moottoripyörän laukut ja telineet

Monipuolinen ja laaja valikoima tyylikkäitä ja toimivia laukkuja ja ratkaisuja useiden erilaisten ja kokoisten tavaroiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.

Valikoimasta löydät alumiiniset sekä muoviset kuljetuslaukut, kuten kovat sivulaukut ja takalaukut. Kestävät ja vedenpitävät tekstiiliset sekä nahkaiset pehmeät sivulaukut, satulalaukut, tankkilaukut ja tavararullat, jotka myös näyttävät hyvältä.

Kattavasti erilaisia reppuja sekä muita laukkuja moottoripyöräilijälle selkään, jalkaan tai vyötärölle kiinnitettäväksi. Navigointia helpottavat puhelintelineet moottoripyörän ohjaustankoon sekä kytkin- tai jarrukahvaan asennettavaksi.

KAPPA laukut

Monokey® -sivu- ja takalaukut
Monokey® on tunnetuin kovien laukkujen kiinnitystyyppi kaikkialla maailmassa. GIVI:n patentoima ja KAPPA:n hyväksymä lukitusjärjestelmä mahdollistaa sekä laukun avaamisen että irrottamisen telineen lukituksesta yhdellä avaimella. Luja ja jäykkä rakenne yhdistettynä kompakteihin ja kevyisiin komponentteihin tekevät laukuista kestäviä ja pitkäikäisiä.

Monolock® -takalaukut
Monolock® -laukut on suunniteltu kevyempiin kaksipyöräisiin kuten pienempiin moottoripyöriin, skoottereihin ja maksiskoottereihin. GIVI:n esittelemä Monolock® -lukitusjärjestelmä noudattaa samaa yhden avaimen periaatetta kuin Monokey® -laukut.

Retro-Fit –sivulaukut
Retro-Fit on uusi lukitusjärjestelmä jonka avulla alumiiniset K-Venture –laukut voidaan asentaa KL- ja KLR-telineisiin Monokey® -laukkujen tilalle. Laukut on tämän jälkeen helposti irrotettavissa telineestä ilman työkaluja.

Monokey® Cam-Side –sivu- ja takalaukut
KAPPA K’Force laukut ovat suunniteltu erityisesti maastokäyttöön. Kaikkien off-road –ajon vaatimusten täyttämiseksi tarvitaan perinteistä Monokey –kiinnitysjärjestelmää vahvempi ratkaisu. GIVI:n patentoima ja KAPPA:n hyväksymä Monokey Cam-Side kiinnittää laukun telineeseen neljästä eri kohdasta mahdollistaen kuitenkin laukun irrottamisen telineestä nopeasti.

Monokey® Side –sivulaukut
Sivulaukkujen kiinnitysjärjestelmä, erityisen laukkujen ja telineiden muotoilun ansiosta laukut istuvat hyvin moottoripyörän sivulle tiivisti, aerodynaamisemmin kuin perinteiset Monokey-laukut.

Monokey ja Monolock -laukkumallien eroavaisuudet

Monokey telinetason erotat parhaiten kahdesta “kiinnitystapista” telinetason etureunassa. Monolock telinetason erotat parhaiten kahvamaisesta tason etuosasta. Molemmat laukkutyypit tarvitsevat omat pikalukitus/ kiinnityslevynsä.

Givi Trekker loi uusiksi enduroihin tarkoitetun laukkumallin. Uusi oivallus on kahdessa osassa aukeava kansi, pienempi osa ensin, josta on helppo pakata tai purkaa pikkutavaroita ja iso osa avaa laukun kokonaan. Materiaali alumiini/ muovi. Sivulaukusta on 2 versiota 33l ja 46l. Kumpikin sopii molemmin puolin sivulaukuksi tai takalaukuksi. Takalaukku 52l. Laukut sopivat Givi Monokey-järjestelmään ja ovat täysin vesitiiviitä.