Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ostoskori

Alusasut & kypärähuput

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Koko
Ominaisuudet
Mallisto

Näytetään kaikki 38 tulosta

Alusasut & kypärähuput

Aluskerrasto kaikkiin olosuhteisiin, huolimatta siitä millä ajat ja mihin aikaan vuodesta.

Kunnon aluskerrasto on tärkeä osa-alue ajopukeutumisessa, sillä oikeanlainen välikerrasto kelkkailussa vaikuttaa käyttömukavuuteen ja  ajokilometrien määrään, kun ei tarvitse kääntyä takaisin kylmän tai kuuman olon takia.

Löydät valikoimastamme sarjan teknisiä alusvaatteita, kuten Rukkan Outlast®, Finnsvalan hopeaionisoitu mesh-neuloksesta valmistetut sekä merinovillaiset pitkähihaiset aluspaidat ja pitkät alushousut. Fleece välitakit sekä midlayer untuvatakit

Kerrospukeutumisella pystyt nauttimaan ajamisesta säällä, kuin säällä.

Mikroilmasto alkaa suoraan iholta. Oikeanlaiset välikerrosvaatteet ja alusasut moottoripyöräilyssä auttavat lämpötilan vaihteluissa ja kosteuden siirrossa. Kerrospukeutuminen vaikuttaa ajamisen mukavuuteen, kun hiki siirtyy tehokkaasti kerraston ulompiin kerroksiin. Motoristin välikerros- ja alusasujen toiminnallisuus ja mukavuus vastaavat jokaisen ajajan yksilöllisiä tarpeita.

Välikerrasto pitää kehon lämpötilan juuri sopivana.

Valikoimasta löydät laadukkaat aluspaidat ja pitkät housut sekä alusasusetit, mitkä pitävät ihon kuivana ja miellyttävänä ajosuorituksen aikana. 100% merinovilla siirtää kosteutta iholta ja antaa myös lisälämpöä. Fleece pitää käyttäjänsä lämpimänä myös vaativimmissa sääoloissa ja haihduttaa kosteuden iholta tehokkaasti pitäen olon miellyttävänä.

Aluskerrasto kaikkiin olosuhteisiin, huolimatta siitä millä ajat ja mihin aikaan vuodesta.

Välikerrasto siirtää kosteuden eli hien tehokkaasti ulompiin kerroksiin ja näin ollen sinun ei tarvitse kääntyä takaisin märän/kylmän/kuuman olon takia. Naisten ja miesten aluskerrastot – Pysyt kuivana ja lämpimänä erilaisissa sääolosuhteissa.

Valikoimastamme löydät 509 ja Jethwear väliasut, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana syksyn rapeissa aamuissa sekä talven pakkasilla.

Kypärähuput, maskit, kaulurit, päähineet – Motoristin ajovarusteet

Huput, maskit, kaulurit ja päähineet antavat lisäsuojaa moottoripyöräilijälle, sillä nämä varusteet helpottavat kypärän laittamista päähän ja varmistavat turvallisen kypärän poistamisen, esimerkiksi onnettumuustilanteessa.

Mukavuutta ja lämpöä kypärän alle

Kypärähuput lämmittävät ja helpottavat kypärän sisävuorauksen pitämistä puhtaana. Tuulenpitävistä kaulureista ja maskeista löydät useita malleja, pitämään viiman loitolla ja lämmittämään koko ylävartaloa.  Miesten, naisten ja lasten kypärähuput, kasvosuojat ja kaulurit.