Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ostoskori

Lämmitettävät ajovarusteet

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Koko
Ominaisuudet
Mallisto

Näytetään kaikki 22 tulosta

Lämmitettävät ajovarusteet

Lämmitettävät ajovarusteet ja vaatteet

Sähköisesti lämmitettävät ajovarusteet, kuten lämpötakit, lämpöliivit ja lämmitettävät housut sekä moottoriajoneuvolla ajamiseen ja pyöräilyyn soveltuvat lämmitettävät vedenpitävät ajohanskat. Lämmitettävät sukat ja pohjalliset akkutoimisella sähkölämmityksellä. Kaikki lämmitettävät ajovarusteet toimivat akuilla ja niihin saadaan virta myös suoraan ajoneuvosta, kuten moottoripyörästä tai moottorikelkasta.

Macnan lämmitettävät vaatteet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne sopivat niin kesän viileisiin keleihin kuin talven kelkkareissuille. Macnan lämmitettävät vaatteet jakavat lämmön täydellisen tasapainoisesti kylmimmissäkin olosuhteissa älykkään lämmitysjärjestelmänsä ansiosta, joka koostuu sisäpuolella kulkevasta sähkölämmitteisestä verkosta. Integroidun lämmönsäätimen ansiosta johtojen/säätimien määrä on vähentynyt mikä on huomattava käyttömukavuutta lisäävä etu Macnan lämpövaatteissa.

Lämmitettävien asusteiden sisäosan läpi kulkeva sähkölämmitteinen verkko pitää sinut erittäin lämpimänä. Voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden, jolla lämmität joko jotain yksittäistä vartalosi aluetta tai vaikka useampia eri alueita samanaikaisesti.

Säädä Macna varusteitasi helposti ja nopeast Bluetooth-yhteyden avulla

Macna lämmitettävät ajovarusteet, jotka ovat varusteltu Bluetooth-yhteydellä voidaan ohjata mobiilisovelluksella.

Macna HEATED -sovelluksen avulla voit ottaa täyden hallinnan Macna varusteistasi. Bluetooth-yhteyden avulla näet kaikki tuotteet ja voit hallita niitä erikseen tai samanaikaisesti ryhmänä. Voit ajastaa varusteiden lämmitysajan, nähdä akun varauksen tilan ja paljon muuta. Sovellus tekee varusteiden säätämisestä nopeaa ja helppoa. Voit säätää siis Macna HEATED -puhelinsovelluksen kautta kaikkia Bluetooth-yhteyden sisältäviä Macna varusteita

Helppo asennus: Hanki Macna tuotteesi, yhdistä ne HEATED sovellukseen ja olet valmis.

Ohjaa varusteitasi: Ota varusteesi täysin hallintaan! Yksittäin tai ryhmissä. Macna HEATED -sovelluksen avulla voit yhdistää lämmittävät varusteet älypuhelimeesi. Kun yhteys on muodostettu, voit hallita varustettasi täysin ja säätää asetuksia oman mielesi mukaan napin painalluksella.

Säädä lämpöä: Säädä jokaisen tuotteen lämpötilaa mieleiseksesi. Voit säätää varusteiden lämpöä oman mielesi mukaan. Tiedätkö, että kätesi kylmenevät nopeammin kuin jalkasi? Älä huoli, nosta käsineiden lämpötilaa erikseen haluamallesi lämpötilalle.

Tee varusteille omat ryhmät: Etkö halua säätää jokaista varustetta erikseen? Älä huoli, voit sovelluksessa ryhmitellä varusteesi omiksi ryhmiksi! Ryhmittelyn avulla voit muuttaa kaikkien ryhmän sisällä olevien varusteiden asetuksia tai lämpötasoa yhdellä kerralla.

Ajasta lämmitys: Macna Heated -sovelluksen avulla voit hallita varusteitasi täydellisesti. Tähän sisältyy ajastettu sammutus. Etkö halua, että varusteesi ovat päällä koko ajan? Älä huoli. Valitse varusteelle tai ryhmälle haluttu lämmitysaika ajastimeen. Ajastin sammuttaa automaattisesti virran varusteelta kun haluttu aika on saavutettu

Lämmitys tekniikka – E-HEATED

Lämmittävät vaatteet ovat “hybridijärjestelmä”, ja niitä voidaan käyttää suoralla liitännällä 12 voltin tehojärjestelmään tai ladattavilla litiumpolymeeriakuilla. Tuotteiden erittäin monipuolisten liitäntöjen ansiosta niitä voidaan käyttää moottoripyöriin, moottorikelkkailussa, hiihtoon, lentämiseen, melkein mihin vain.

Lämmittävät ajovarusteiden monikäyttöisyyttä lisäävät ladattavat akut

Jos liikut esim. polkupyörällä tai kävellen, on tuoteen esim. lämmitettävän takin lisäksi ostettava ladattava akku. Lataus onnistuu verkkovirralla tai USB-liittimen kautta esim. tietokoneelta. Ollessasi liikenteessä, vaikkapa kelkkasafarilla tai , moottoroidulla kulkuneuvolla esim. mönkijä, moottoripyörä, saat virran lämmitettävään varusteeseesi erikseen hankittavilla kaapeleilla suoraan kulkuneuvon akulta. Kahden lämmitettävän varusteen yhteen liittämiseksi tarvitaan Y-liitin

Mikään Macna tai Klan-e lämmittävä tuote ei sisällä akkuja tai virranottokaapeleita vaan ne on tilattava erikseen.

Miten Klan-e kaapelilämmitys toimii?

Lue KLAN tuotteitten tekniikasta, vaatteiden ja asusteiden materiaalista, lämmitysajoista sekä erilaisista virranottoyhdistelmistä.