Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

INSTL KIT,ADJ BCKRST-TRIKE

54099-10

326,60

Tilaustuote

Kuvaus

INSTL KIT,ADJ BCKRST-TRIKE

Sopii:

Required to install Adjustable Rider Backrest on ’09-later Tri Glide™ models. Also fits ’15-later Freewheeler™ models equipped with Sundowner™ Seat P/N 52000183.

Lisätiedot:

A necessary addition when adding an adjustable rider backrest to your Touring model.
• Kit includes mounting bracket, adjustable handle and all required installation hardware

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Adjustable-Rider-Backrest-Mounting-Kit/p/54099-10

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Required to install Adjustable Rider Backrest on ’09-later Tri Glide™ models. Also fits ’15-later Freewheeler™ models equipped with Sundowner™ Seat P/N 52000183. Huom! Kuva suuntaa antava. Todelliset kuvat löytyvät valmistajan sivulta alemmasta linkistä.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510