Elämysten verkkokauppa

Search

KIT-FRT END,CHRM

45800036

876,00

Tilaustuote

Kuvaus

KIT-FRT END,CHRM

Sopii:

Fits ’00-’07 Touring models.

Lisätiedot:

The front forks on a Harley-Davidson® motorcycle set the tone for the bike, and can lead the way to a full-bore custom statement. So start customizing by adding chrome where it will have the most noticeable impact on the overall look of the bike: your front end.
• A perfect addition during the installation of Premium Ride or Profile Low front suspension components
• Package includes components necessary to completely chrome the front forks
• Includes (components vary depending on your model): Chrome Fork Sliders, Chrome Fork Axle Retainer Nut Kit, Chrome Fork Slider Drain Screw Kit, Chrome Front Wheel Spacers, Classic Chrome Front Axle Nut Cover Kit, and Chrome Upper Fork Nut Covers
• Chrome Front End Package price does not include labor or supplies

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Touring-Chrome-Front-End-Kit/p/45800036

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’00-’07 Touring models.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510