Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Wireless Carplay Adaptor

QLA-CPA

99,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Wireless Carplay Adaptor

Yhdistä Apple CarPlayhin langattomasti Quad Lock® Wireless CarPlay -adaptorilla.

HELPPO ASETTAA
Liitä vain langaton CarPlay-adaptori autosi USB-porttiin mukana tulevalla kaapelilla, yhdistä iPhonesi ja olet valmis.

AUTOMAATTINEN KYTKENTÄ
Kun pariliitos on muodostettu, iPhone yhdistää CarPlayn automaattisesti ajoneuvosi infotainment-järjestelmään, kun käynnistät auton.

Toista musiikkiasi, kartoita reittisi tai käytä turvallisesti puhelin- ja tekstitoimintoja Apple CarPlayssa ilman, että sinun tarvitsee tapella johtojen kanssa.

Yhdistä USEITA IPHONEJA
Yhdistä useita iPhone-laitteita langattoman CarPlay-sovittimen kanssa. Langaton CarPlay-adaptori muodostaa automaattisesti yhteyden viimeksi pariksi liitettyyn puhelimeen. Voit muuttaa tätä helposti iPhonesi Bluetooth-asetuksista tai valitsemalla Manuaalinen yhteys Apple CarPlayssa.

Huomaa:

Quad Lock Wireless CarPlay -adaptori on yhteensopiva vain iPhone-puhelimien ja ajoneuvojen/pääyksiköiden kanssa, joissa on langallinen Apple CarPlay

1 x Wireless Carplay Adaptor, 1x 30cm USB-A to USB-C Cable, 1x 30cm USB-C to USB-C Cable

Koko: 3.5 x 7.2 x 13.2
Paino: 0.10

Lisätiedot

Paino 0,10 kg (kilogramma)
1 x Wireless Carplay Adaptor, 1x 30cm USB-A to USB-C Cable, 1x 30cm USB-C to USB-C Cable

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510