Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

SADDLEBAG SUPPORT KIT

90200981

148,50

Tilaustuote

Kuvaus

SADDLEBAG SUPPORT KIT

Sopii:

Fits ’14-later FLHR, FLHTCU, FLHTCUL, FLHTK, FLHTKL, FLHTKSE and FLTRU models. Stock on ’14-later FLHRSE, FLHRXS, FLHT, FLHX, FLHXS, FLHXSE, FLTRK, FLTRUSE, FLTRX and FLTRXS models. Stock on ’20-later FLTRXSE.

Lisätiedot:

Complete the stripped-down look by eliminating the rear saddlebag guards. This kit replaces the Original Equipment loop saddlebag guard and support with an inconspicuous bolt-on bar that supports the saddlebag for a clean, custom appearance.
• Kit includes left and right support and all necessary mounting hardware

Linkki valmistajan sivuille:

https://www.harley-davidson.com/us/en/shop/Saddlebag-Support-Kit/p/90200981

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Fits ’14-later FLHR, FLHTCU, FLHTCUL, FLHTK, FLHTKL, FLHTKSE and FLTRU models. Stock on ’14-later FLHRSE, FLHRXS, FLHT, FLHX, FLHXS, FLHXSE, FLTRK, FLTRUSE, FLTRX and FLTRXS models. Stock on ’20-later FLTRXSE.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510