JETHWEAR

Jethwear Cruiser naisten lämpöshortsit

Jethwear Cruiser naisten lämpöshortsit

59,90

Koko-opas

JETHWEAR

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Koko-opas

JETHWEAR

Kuvaus

Jethwear Cruiser naisten lämpöshortsit

Jethwearin Cruiser naisten lämpöshortsit ovat kylmimpien kelien pelastus, vanuvuoratut shortsit pitävät lämpimänä ja ovat huomaamattomat käyttää ajoasun alla. Lahkeet ulottuvat polven alapuolelle. Yläosaan lisätty lycra-paneeli sekä muotoiltu leikkaus takaa erittäin hyvän istuvuuden.

OMINAISUUDET

  • Jethwear Powtec Light -kangas
  • Jethwear Powtec -vuori (140gsm)
  • Eristävä
  • Elastinen vyötärönauha
  • Pituus polven alapuolelle
  • Pyöristetty leikkaus polven kohdalla

Lisätiedot

Väri

Musta

Koko

, , ,

Kategoria

Naisten

Ominaisuudet

Talvikausi

Jethwearin Cruiser naisten lämpöshortsit ovat kylmimpien kelien pelastus, vanuvuoratut shortsit pitävät lämpimänä ja ovat huomaamattomat käyttää ajoasun alla.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510