Elämysten verkkokauppa

Search

Kaatumaraudat, suojat ja pohjapanssarit

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Laitteen merkki

Näytetään tulokset 1–56 / 200

Kaatumaraudat, suojat ja pohjapanssarit

Kaatumaraudat, jäähdyttimen suojat, pohjapanssarit ja roiskesuojat

Kaatumaraudat tarjoavat lisäsuojaa ja vakautta moottoripyörääsi. Valikoimammme laadukkaat kaatumaraudat ja moottorin suojaraudat suojaavat moottoripyörääsi ja sen tärkeitä osia useilta ja isoiltakin vahingoilta. Meiltä löydät kaatumaraudat ja suojaraudat useisiin moottoripyörämalleihin mukaillen pyörän merkkiä ja mallia.

Jäähdyttimen suojat pitävät moottoripyöräsi jäähdyttimen turvassa vahingoilta ja ne pitävät huolen, että moottoripyöräsi jäähdytysjärjestelmä pysyy kunnossa ja toimii tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Reilusti erilaisia upeita pyörän merkin ja mallin mukaan suunniteltuja jäähdyttimen suojia ja lisäksi kattava valikoima erilaisia yleismalleja.

Pohjapanssarit tarjoavat erinomaista suojaa ja kestävyyttä varmistaen, että moottoripyörän tärkeät osat, kuten moottori ja runko pysyvät suojassa alapuolen kiviltä, soralta ja muilta maaston esteiltä. Meiltä löydät pohjapansssarit useisiin moottoripyörämalleihin mukaillen pyörän merkkiä ja mallia.

Tankinsuojalla suojaat moottoripyöräsi maalipintaa tankissa naarmuuntumiselta ja lisäksi pyörä saa lisää näyttävyyttä. Reilusti erilaisia upeita pyörän merkin ja mallin mukaan suunniteltuja tankinsuojia ja lisäksi kattava valikoima erilaisia yleismalleja. Kruunaat koko paketin samaan malliin suunnitellulla tankin korkinsuojalla. Tuotekoodissa C=Clear, läpinäkyvä.

Valikoimissa myös asennustarvikkeet sekä pakoputken lämpösuojat.