Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Laitteen merkki
Koko
Tuotteen mallisto

Näytetään tulokset 1–56 / 265

Laukut

Monipuolinen ja kattava valikoima korkealaatuisia ja kestäviä laukkuja moottoripyöräilyyn, jotka on suunniteltu täyttämään kaikki tarpeesi tien päällä. Olitpa sitten suuntaamassa pitkälle matkalle tai lyhyelle kauppareissulle, markkinoiden parhaat vaihtoehdot tarjoaa ratkaisuja jokaiseen tilanteeseen.

Tuotekategorioista löytyy laaja valikoima erilaisia laukkuja, kuten kovat sivulaukut, pehmeät laukut, sisälaukut, takalaukut kuin tankkilaukut. Myös muita vaihtoehtoja kuten tankolaukut, jalkalaukut, satulalaukut, perälaukut ja tavararullat. Kokoja löytyy alkaen pienemmistä jopa 4L ja 7L laukuista sekä esimerkiksi 10L, 12L ja 15L aina jopa 60L ja 70L laukkuihin.

Moottoripyörän laukut ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Olipa kyseessä vedenpitävä nahka, kestävä kangas tai kevyt synteettinen materiaali laukut kestävät vaativissakin olosuhteissa. Monet mallit sisältävät myös heijastavat ominaisuudet tai ovat vedenkestävät, kuten Oxford DryStash- ja AQUA-mallit.

Laukkujen asentaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Useimmat mallit on varustettu universaaleilla kiinnitysjärjestelmillä, jotka sopivat useimpiin moottoripyöriin. Helppokäyttöiset kiinnitys- ja irrotusmekanismit tekevät laukkujen käytöstä sujuvaa ja mukautuvaa. Erilaiset remmikiinnitykset ja magneettikinnitykset tarjoavat helppoja ratkaisuja. Tämä tekee laukuista monikäyttöisiä ja joustavia, sillä Quick Release -laukut voit nopeasti irrottaa ja kiinnittää ne tarpeen mukaan. Useat mallit on myös suunniteltu toimimaan näppärästi selkäreppuna, jolloin voit jatkaa matkaasi myös ilman moottoripyörää kantaen tavarasi turvallisesti ja mukavasti reppu selässä.

Valikoimamme laukut eivät ole ainoastaan käytännöllisiä, vaan myös tyylikkäitä. Vaihtoehdoissa on erilaisia värejä ja malleja, jotka sopivat moottoripyöräsi tyyliin täydentäen moottoripyöräsi ilmeen. Löytyy niin mustat laukut ja moniväriset laukut, kuten myös pyöreät ja putkilaukut.