Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

Ostoskori

Pohjapanssarit

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkki
Mönkijän merkki

Näytetään tulokset 1–56 / 266

Pohjapanssarit

Muoviset ja alumiiniset pohjapanssarit ATV laitteille
Iron Balticin pohjapanssarit on tarkoitettu korvaamaan mönkijöiden omat, varsin ohuesta materiaalista valmistetut muoviset alustansuojat. Ne suojaavat mönkijän alustan täysin ja lisäksi antavat suojaa alatukivarsille, vetonivelten suojakumeille sekä muille aroille osille.
Kattavan suojan antavat pohjapanssarisarjat
Muovi pohjapanssarisarjat valmistetaan HDPE – muovista. Materiaali on elastista, sillä on erinomainen liukuvuus ja se kestää hyvin UV-säteilyä sekä erilaisia kemikaaleja. Materiaali kestää myös hyvin alhaisia lämpötiloja, jopa -50°C / -58° F. Muovinen pohjapanssari on jäykkä, säilyttää muotonsa ja liukuvuus maastossa on erittäin hyvä.

Alumiiniset pohjapanssarit antavat parhaan mahdollisen suojan vaativiin olosuhteisiin. Alumiiniset pohjapanssarit ovat valmistettu merialumiinista, joka on kovinta työstettävissä olevaa materiaalia. Alumiini leikataan CNC – koneella, samoin kaikki taivutukset tehdään CNC – koneella ja saumat TIG – hitsataan.

Kaikki Iron Baltic pohjapanssarit sopivat yhteen Iron Baltic – varusteiden kanssa, kuten lumilevyjen asennusarjat, vetokoukun pidennyssarjat jne. ja useimpien tehdasvarusteiden kanssa esim. alkuperäiset vinssin asennussarjat jne.
Iron Baltic pohjapanssarien edut
Vahvistettu etuosa – useimmissa panssareissa etuosa on vahvistettu sillä mönkijän etuosaan kohdistuu usein voimakkaita iskuja.

Taitetut reunat – ylöspäin taivutetut reunat suojaavat mönkijän astinlautojen reunoja sekä muita iskuille arkoja muoveja. Ne myös jäykistävät pohjapanssarin rakennetta.

Hitsatut kulmat – useat kulmat ovat hitsattu, näin saadaan vahvempi rakenne.

Multi-part design – pohjapanssarisarjat valmistetaan useasta eri osasta (3-4 osaa) jolloin asennus sekä mönkijän huolto on helpompaa ja nopeampaa.

Valumareiät – valumareikien ansiosta muta ei jää panssarin päälle ja mönkijän pesun aikana muta valuu paremmin pois panssarin päältä.

Huoltoreiät – öljyjen vaihdot ovat mahdollisia ilman että pohjapanssaria tarvitsee irroittaa.

Kiinnitysreiät lumilevyn asennussarjaa varten – pohjapanssarissa on valmiina kiinnitysreiät Iron Balticin lumilevys asennussarjaa varten (keskikiinnitys).

Kartioaluslevyt – kiinnityspulttien kanssa käytetään kartioaluslevyjä jotka suojaavat kiinnityspulttien kantaa, pohjapanssarin irroittaminen sujuu helpommin.

Yksityiskohtaiset asennusohjeet – pohjapanssarisarjat toimitetaan yksityiskohtaisen asennusohjeen kanssa, mukanan on kaikki vaadittavat kiinnitystarvikkeet.