Corium+ Leather Care nahanhoitoaine

19,90

Tuotekoodi: SCR0001 Tuoteosasto: Avainsanat: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Corium+ Leather Care nahanhoitoaine

Corium+ Leather Care -nahanhoitoaine sopii mainiosti Corium+ Smart Leather tuotteille. Esimerkiksi Rukka Aramen, Aramissy, Aramos sekä R.S.Zoorace ajopuvut.

Corium+ Leather Care -hoitoaine pitää ajopukusi nahan kosteutettuna ja joustavana, jolloin ajopukusi kestää käyttöä mahdollisimman pitkään. Corium+ nahanhoitoaine sisältää väripigmenttejä, jolla saat ylläpidettyä ajotakin tai ajohousujen alkuperäisen värin. Yksi 100ml pullo riittää käsittelemään ajotakin sekä ajohousut kertaalleen. Kaada pieni määrä tuotetta nukkaamattomalle liinalle ja levitä tuote pyörivin liikkein varoen heijastimia sekä tekstiilipintoja. Tarvittaessa voit käsitellä pukusi uudelleen Corium+ Leather care -aineella. Jos käsittelet ajopukusi kahteen kertaan, suosittelemme antaaa tuotteen kuivua vähintään 4 tuntia levitysten välissä.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Ominaisuudet

Kesäkausi, Nahka, Vedenpitävä

Corium+ Leather Care -nahan hoitoaine Corium+ Smart Leather tuotteille. Esimerkiksi Rukka Aramen, Aramissy, Aramos sekä R.S.Zoorace ajopuvut.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510