Etsi
Generic filters
Exact matches only

Duro DM-1305 Snow Fox M+S RENGAS 120/70-12 58P TL

Duro DM-1305 Snow Fox M+S RENGAS 120/70-12 58P TL

56,00

Tuotteen hinta
Lisävalinnat yhteensä:
Yhteensä:
Tuotekoodi: 1207012-DM1305 Tuoteosasto: Tuotemerkki:

Collector osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Kuvaus

120/70-12 M+S 58P rengas TL

Nauti varmasta pidosta lumella ja jäällä
Ainutlaatuiset A-muotoiset kulutusurat kanavoivat lunta ja sohjoa sekä poistavat vettä tehokkaasti renkaan pinnalta.
Syvät urat ja purevat lamelliset reunat, jotka on suunniteltu erityisesti maksimaalisen vetokyvyn saavuttamiseksi lumella.
Talvikäyttöön suunniteltu kumiseos pysyy joustavana ja vahvistaa pitoa kylmässä.
Hyvä pitokyky lumella sekä erinomainen käsiteltävyys talvisissa olosuhteissa.

Tuotemerkki:
120/70-12 M+S 58P rengas TL Nauti varmasta pidosta lumella ja jäällä Ainutlaatuiset A-muotoiset kulutusurat kanavoivat lunta ja sohjoa sekä poistavat vettä tehokkaasti renkaan pinnalta. Syvät urat ja purevat lamelliset reunat, jotka on suunniteltu erityisesti maksimaalisen vetokyvyn saavuttamiseksi lumella. Talvikäyttöön suunniteltu kumiseos pysyy joustavana ja vahvistaa pitoa kylmässä. Hyvä pitokyky lumella sekä erinomainen käsiteltävyys talvisissa olosuhteissa.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510

Collector laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %