Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

-23%

Motul NGEN 7 10W-50 4T täyssynteettinen moottoripyöräöljy 4 litraa

111823

104,00 79,90

Tilaustuote

Tuotekoodi: 111823 Tuoteosasto: Avainsanat: ,

Kuvaus

Motul NGEN 7 10W-50 4T on luokkansa paras nelitahtiöljy, joka perustuu parhaiden perusöljyjen ja lisäaineiden yhdistelmään, johon on sekoitettu synteettisiä estereitä ja korkealaatuisia regeneroituja öljyjä. Tämä öljy on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä osa perusöljystä on uudelleen jalostettua käytetystä moottoriöljystä. Lisäksi pakkausmateriaalista puolet on kierrätettyä muovia. Soveltuu erityisesti kaikille tehokkaille 4-tahti sport- ja adventure -moottoripyörille erillisellä tai integroidulla vaihteistolla sekä märkä- tai kuivakytkimellä.
• Synteettinen korkealaatuinen 4T moottoripyöräöljy
• 50 % perusöljystä on regeneroitua käytetystä moottoriöljystä
• Soveltuu myös katalysaattorilla varustettuihin moottoripyöriin
• Täyttää vaatimukset API SP, JASO MA2

NGEN on TÄYSIN UUSI TUOTEVALIKOIMA korkean suorituskyvyn öljyjä joiden valmistuksessa käytetään jopa 75 % korkealaatuisia kierrätettyjä uudelleen käsiteltyjä perusöljyjä.  Lisäksi kaikissa pakkauksissa käytetyt muovipullot valmistetaan 50 % kierrätetystä muovist

100 % synteettinen esteripohjainen 4-tahti MP-voiteluaine tehokkaille nykypyörille.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510