Etsi
Generic filters
Exact matches only

Mra X-Creen Touring LIPPA Tuulisuojaan, Kirkas

Mra X-Creen Touring LIPPA Tuulisuojaan, Kirkas

99,00

Tuotteen hinta
Lisävalinnat yhteensä:
Yhteensä:
Tuotekoodi: MRA-125036 Tuoteosasto: Avainsanat: , ,

Collector osamaksulla hinta alkaen: 8,00 / kk

Kuvaus

MRA:n X-creen lippa on asennettavissa mihin tahansa katelasiin. Lipan säätö voidaan tehdä ilman työkaluja, joten asentoa on helppo muuttaa
ajotilanteen mukaan.

Paketti sisältää lipan ja nivelet. Nerokas nivelsysteemi voidaan asentaa kahdella tavalla, halutessasi nivelistön välikappale voidaan jättää pois jolloin
ainoastaan lipan kulmaa voidaan säätää.

Lipan koko on 360mm x 163mm. Kiinnitetään neljällä ruuvilla, joita varten katelasiin on porattava 6mm reiät, reikien etäisyys sivusuunnassa on 26cm.
Mukana toimitetaan sabluuna, jonka avulla reikien kohdistaminen on helppoa.Väriltään kirkas.

Lisävarusteena on saatavana myös klemmarikiinnikkeet, jotka mahdollistavat kiinnittämisen myös ilman poraamista. Tuotenro on MRA-125074.

Mra X-Creen Touring TUULISUOJAN JATKE, Kirkas
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

Meistä sanottua

Trustmary Reviews

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510

Collector laskurilla voit laskea sinulle sopivan kk-maksun erän valitsemallesi summalle.
Summa (20€ - 5000€):
Maksuaika:
Maksuerä: 102€ / kk*
* Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3.80 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %