Nikwax Tech wash+TX-Direct duopakkaus

23,00

Saapuu varastoon: VK 12

Tilaustuote (arvioitu toimitusaika 2-5 vrk)

Tuotekoodi: 634-NW103 Tuoteosasto: Tuotemerkki:

Walley osamaksulla hinta alkaen: 7,00 / kk

Kuvaus

Nikwax Tech wash+TX-Direct duopakkaus

Nikwax Tech wash/TX-Direct on duopakkaus, jossa on sekä pesuaine Tech Wash ja kyllästysaine TX-Direct, Goretex-puvullesi.
Tilavuus: 2 x 300 ml
Huom! Funktionaalisia materiaaleja pestessä, älä käytä huuhteluainetta.

Tech Wash:
Nikwax Tech Wash on tarkoitettu kaikenlaisten teknisten, kalvollisten vaatteiden ja varusteiden pesuun, mutta sillä voi pestä myös mm villaa. Se on saippuapohjainen pesuaine, jolla peseminen ei vaurioita kyllästystä ja kalvoa. Käytä Tech Washia tavallisen pesuaineen sijasta, joka heikentää vettä hylkiviä ominaisuuksia. Tech Wash pidentää käyttöikää ja optimoi vaatteen ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä. Tuotetta voi käyttää pesukoneessa tai käsipesussa. Se on vesipohjainen – luontoystävällinen, biohajoava, paloturvallinen ja täysin vaaraton.TX-direct:
Nikwax TX-Direct on on tarkoitettu kaikenlaisten kalvollisten vaatteiden ja varusteiden, kuten Gore-Tex ja Sympatex, uudelleenkyllästykseen. TX-Direct palauttaa ja ylläpitää vettä hylkiviä ominaisuuksia ja hengittävyyttä. Käytetään sen jälkeen kun vaate/varuste on pesty Nikwax Tech Wash:lla, noin joka neljännen pesun jälkeen. TX-Direct luo pintakankaan päälle vettä hylkivän kalvon, joka on tärkeä hengittävyyden säilyttämiseksi märällä kelillä. Tuote on vesipohjainen – luontoystävällinen, biohajoava, paloturvallinen ja täysin vaaraton.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Ominaisuudet

Kesäkausi, Nahka, Vedenpitävä

Nikwax Tech wash/TX-Direct on duopakkaus, jossa on sekä pesuaine Tech Wash ja kyllästysaine TX-Direct, Goretex-puvullesi.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510