Nikwax TX.Direct Wash-In kyllästeaine

15,00

Saapuu varastoon: VK 12

Tilaustuote (arvioitu toimitusaika 2-5 vrk)

Tuotekoodi: 634-NW251 Tuoteosasto: Avainsanat: , , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Nikwax TX.Direct Wash-In kyllästeaine

Nikwax TX-Direct on on tarkoitettu kaikenlaisten kalvollisten vaatteiden ja varusteiden, kuten Gore-Tex ja Sympatex, uudelleenkyllästykseen. TX-Direct palauttaa ja ylläpitää vettä hylkiviä ominaisuuksia ja hengittävyyttä. Käytetään sen jälkeen kun vaate/varuste on pesty Nikwax Tech Wash:lla, noin joka neljännen pesun jälkeen. TX-Direct luo pintakankaan päälle vettä hylkivän kalvon, joka on tärkeä hengittävyyden säilyttämiseksi märällä kelillä. Tuote on vesipohjainen – luontoystävällinen, biohajoava, paloturvallinen ja täysin vaaraton.

300 ml
Taattu säilyvyys noin neljä vuotta tuotantopäivästä

Lisätiedot

Paino 1 kg
Ominaisuudet

Kesäkausi, Nahka, Vedenpitävä

Nikwax TX-Direct on on tarkoitettu kaikenlaisten kalvollisten vaatteiden ja varusteiden, kuten Gore-Tex ja Sympatex, uudelleenkyllästykseen.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510