Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® 360 Arm – Dual Pivot Small

QLP-360-DPS

19,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® 360 Arm – Dual Pivot Small

Saavuta vipuvaikutus ja optimaalinen katselu Dual Pivot Arm -varrella.

Valitse tarpeidesi mukaan pieni (51mm / 2″) pitkä kaksoisnivelvarsi. Varret ovat yhteensopivia kaikkien Quad Lock 360 -päiden ja -pohjien kanssa.Ne ovat myös yhteensopivia seuraavien Quad Lock -kiinnikkeiden kanssa: Moottoripyörän ohjaustangon kiinnitys, Skootterin/moottoripyörän peilikiinnitys

OPTIMAALINEN KATSELU
Dual Pivot Arms -varsia voidaan kääntää 360 astetta x 180 astetta. Molemmissa päissä olevat kaksi kuulapäätä tarjoavat myös 180 asteen ja 360 asteen liikkeen suurempia kulmavaihtoehtoja varten.

HELPPO SÄÄDETTÄVÄ
Dual Pivot Arm -varressa on kaksi vaihtoehtoa helpottamaan säädettävyyttä:

Kuusioruuvi varkaudenestona
Peukaloruuvi helpottaa säätöä tien päällä

ESIJÄNNITYS
Molemmat säätövaihtoehdot toimivat esijännityksen kanssa, joten varsi ei pureudu kulmaa säädettäessä. Tarvittaessa varsi voidaan silti helposti irrottaa alustan liitospallosta.

1x Dual Pivot Arm Small, 1x Hex Key

Koko: 9.4 x 3.2 x 6.5
Paino: 0.12

Lisätiedot

Paino 0,12 kg (kilogramma)
1x Dual Pivot Arm Small, 1x Hex Key

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510