Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® 360 Base – Concealed Through Cable

QLP-360-CCS

14,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® 360 Base – Concealed Through Cable

Kiinnitä teline käyttämällä Quad Lock 360™ Concealed Small Bases.

Kaksireikäinen kiinnityskuvio pienellä pohjalla, kansi, joka peittää kiinnitysruuvit puhtaan ulkonäön takaamiseksi, ja läpivienti Quad Lock® 12V-24V vedenpitävälle langattomalle latauspään kaapelille. Kun Quad Lock 360™ -varsi tai -pää on asennettu päälle, glamour-suojus kiinnittyy paikoilleen.

1x Concealed Through Cable Small Base with Cover, 1x 10mm SPACER, 1x M5 x 30 Countersunk Hex Socket Screw, 1x M5 x 45 Countersunk Hex Socket Screw

TEKNISET TIEDOT

Koko: 9.4 x 2.1 x 6.5
Paino: 0.04

Kovaa lasitäytteistä nylonia
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laitteisto
Glamour kansi piilottaa ruuvit
Sopii vain tasaisille pinnoille
25 mm (15/16″) reikäjako
M5 tai 10G (mitta 10) ruuvit
Läpivienti yhteensopiva Quad Lock® 12V – 24V vedenpitävän langattoman latauspään kaapelin kanssa

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
1x Concealed Through Cable Small Base with Cover, 1x 10mm SPACER, 1x M5 x 30 Countersunk Hex Socket Screw, 1x M5 x 45 Countersunk Hex Socket Screw

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510