Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® 360 Base – Flexible Adhesive

QLP-360-FAB

14,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® 360 Base – Flexible Adhesive

Joustava adhesive-pohja soveltuu asennettavaksi tasaisille tai kaareville pinnoille*

Joustavassa liimapohjassa on erittäin turvallinen 3M™-liima, jossa on 4 kielekettä, jotka voidaan taivuttaa vastaamaan kaarevaa pintaa.

Mukana toimitetaan 10 mm:n välilevy ja 2 ruuvia (1 x M5x30 ja 1 x M5x45) välikappaleen liittämiseksi Quad Lock 360 -päähän tai -varteen.

*Huomaa: Ei tarkoitettu voimakkaasti kaareville pinnoille (esim. 180 astetta)

1x Flexible Adhesive Base, 1x 10mm Spacer

Koko: 9.4 x 2.1 x 6.5
Paino: 0.05

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
1x Flexible Adhesive Base, 1x 10mm Spacer

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510