Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Motorcycle Clutch Mount

QLM-CLH

59,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Motorcycle Clutch Mount

Quad Lock® Brake/Clutch Mount on täydellinen ratkaisu moottoripyöriin, jotka vaativat kiinnityksen jarruun/kytkimeen

TURVALLINEN ASENNUS
Quad Lock® -jarru/kytkinkiinnike kiinnittyy moottoripyöräsi jarru-/kytkinpuristimeen käyttämällä korkealujuuksisia kiinnikkeitä, joissa on hammastetut laippapultit täydellisen turvallisuuden takaamiseksi.

Patentoitu kaksivaiheinen lukkokiinnityspää tarkoittaa, että voit ajaa luottavaisin mielin tietäen, että älypuhelimesi pysyy turvallisesti pyörässäsi ilman hankalia hihnoja, nauhoja tai magneetteja maastosta riippumatta.

OPTIMAALINEN KATSELUKULMA
Teline voidaan kiinnittää moottoripyöräsi kytkimen tai jarrun kaksireikäiseen kuvioon joko vasemmalle tai oikealle puolelle. Sisään asennettu kiinnityspää varmistaa, että sinulla on täysi pääsy kaikkiin säätimiin.

Kiinnityspäätä voidaan kääntää 180 astetta sekä hienommat kallistuskulman säädöt, mikä antaa sinulle täydellisen katseluasennon älypuhelimellesi millä tahansa moottoripyörällä.

SUOJATTU DESIGN
Quad Lock® Brake/Clutch -kiinnitys on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja sen muotoilu on minimaalinen, joten se näyttää kodilta jokaisessa moottoripyörässä.

1x Brake/Clutch Mount, 2x M6 x 45 serrated flange bolts with thread locker, 2x UNC ¼”-20 x 1.75 serrated flange bolts with thread locker, 2x Spacers, 1x Combination Hex Key

Koko: 3.8 x 6.5 x 9
Paino: 0.19

Lisätiedot

Paino 0,19 kg (kilogramma)
1x Brake/Clutch Mount, 2x M6 x 45 serrated flange bolts with thread locker, 2x UNC ¼”-20 x 1.75 serrated flange bolts with thread locker, 2x Spacers, 1x Combination Hex Key

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510