Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Quick Release Strap Mount

QLM-STP

29,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Quick Release Strap Mount

Helpota elämääsi Quad Lock Quick Release Strap -kiinnikkeen avulla

TURVALLINEN ASENNUS
Patentoidun kaksivaiheisen lukkomme ansiosta puhelimesi pysyy turvallisesti kärryissäsi tai rattaissasi/vaunuissasi.

HELPPO KIINNITÄ/IRROTTAVA
Helposti päälle, helposti pois. Kierrä ja lukitse nähdäksesi sovelluksia, kuten Hole19, Golfshot, SwingU ja muita golfkentällä. Irrota älypuhelimesi yhtä helposti, jotta et menetä valokuvaustilaisuutta tai puhelua. Kaikki on kiinni tekniikassa, ei voimasa.

MONIPUOLINEN
Kuvioitu liukumaton polyuretaanihihna tarkoittaa, että työkaluja ei tarvita, ja voit kiinnittää pikakiinnityshihnan useisiin kahvoihin.

1x Quick Release Strap Mount

Koko: 4 x 7.2 x 7
Paino: 0.06

Lisätiedot

Paino 0,06 kg (kilogramma)
1x Quick Release Strap Mount

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510