Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Tripod / Selfie Stick

QLM-TPS

54,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Tripod / Selfie Stick

Ole aina valmis vangitsemaan hetket Quad Lock® -jalustalla/selfietikulla.

TURVALLINEN ASENNUS
Patentoidun kaksivaiheisen lukon avulla puhelimesi on tukevasti kiinnitetty joko pysty- tai vaakasuuntaan, jolloin voit keskittyä täydelliseen kuvaan.

KEVYT JA KANNETTAVA
Kolmijalka/selfie-tikku taittuu kompaktiin kokoon, joka mahtuu helposti käteesi. Pakkaa kolmijalka/selfie-tikku suureen taskuun tai laukkuun, jotta olet aina valmis vangitsemaan hetken.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Säädä komijalan/Selfie-tikun pään kulmaa ja pituutta helposti ilman peukaloruuveja tai työkaluja turvallisen kitkasaranan ansiosta.

Pää mahdollistaa 270 asteen niveltymisen ja vangitsee jokaisen kulman.

1 x Quad Lock Index Head (with short black lever), 1 x Tripod/Selfie Stick

Koko: 3.7 x 6.5 x 14.3
Paino: 0.21

Lisätiedot

Paino 0,21 kg (kilogramma)
1 x Quad Lock Index Head (with short black lever), 1 x Tripod/Selfie Stick

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510