Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Windscreen / Dash Car Mount

QLM-CAR-5

49,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Windscreen / Dash Car Mount

Kaikkien Quad Lock® -kuorien ja yleissovittimien kanssa käytettäväksi sopiva Quad Lock® Suction Windscreen / Dash Mount on yksi markkinoiden vahvimmista ja vakaimmista autokiinnikkeistä.

TURVALLINEN ASENNUS
Yksivaiheinen lukko pitää puhelimesi turvassa ja tärinävapaana ajon aikana, jotta voit keskittyä edessä oleviin esteisiin.

Päivitä johonkin Quad Lock MAG™ -päistä ja koe täydellisen turvallisuuden vahvasti pitävät magneetit sekä patentoitu Quad Lock® -liitäntä tarjoaa lisäleikkauskestävyyttä tavallisiin MagSafe-kiinnikkeisiin verrattuna.

HELPPO ASENNUS
Teollisuusvahva imukuppi geelityynyllä ja erittäin jäykkä runko kiinnittää helposti Quad Lock® Suction Windscreen/Dash Mount -telineen tuulilasiin tai käytä mukana toimitettua liimautuvaa kojelautaa asentaaksesi teline kojelautaan.

SÄÄDETTÄVÄ NÄKYMÄKULMA
Täysin säädettävä gimbal-pää mahdollistaa 360 asteen pyörimisen, mikä helpottaa puhelimen asentamista optimaaliseen asentoon.

1x Car Mount, 1x 360 Gimbal Head, 1x Gimbal Locking Knob, 1x 360 Top Cap, 1x Adhesive Dash Pad

Koko: 19.5 x 7.5 x 10
Paino: 0.20

Lisätiedot

Paino 0,20 kg (kilogramma)
1x Car Mount, 1x 360 Gimbal Head, 1x Gimbal Locking Knob, 1x 360 Top Cap, 1x Adhesive Dash Pad

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510