Kuvaus
Voileipägrilli on mukava varuste retkille
Vahvatekoinen valurautainen voileipägrilli, johon mahtuvat isommatkin leivät ja saat rapeapintaiset leivät, jotka maistuivat hyviltä nuotion äärellä.
Voileipärauta on voideltu elintarvikehyväksytyllä öljyllä hidastamaan ruostumista. Polta öljy avotulella ennen ensimmäistä käyttöä. Anna raudan jäähtyä ja voitele voilla tai öljyllä ja sen jälkeen lämmitä rauta ennenkuin laitat leivän sisälle. Voitele rauta joka käytön jälkeen ruostumisen estämiseksi. Valurautainen voileipärauta on käytännössä ikuinen, ei sisällä pinnoitteita, puhdasta valurautaa + Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä grillin ja avotulelle. Pese voileipärauta heti käytön jälkeen kuumalla vedellä ja harjalla, pataharjalla tai sienellä ilman pesuainetta. Kuivaa voileipärauta talouspaperilla ja sipaise pintaan ohuesti öljyä.
Lämmin kinkku-juustoleipä nuotiolla voileipäraudalla
(5 leipää)
10kpl paahtoleipäviipaletta
10kpl juustosiivua
1 prk (200 g) ranskankermaa
3 tl Dijon -sinappia
200 g kinkkuleikettä
Lisäksi:
voita
Voitele paahtoleipien ulkopinnat voilla. Sekoita ranskankermaan sinappi ja levitä seos leipien sisäpinnoille. Lado leipien väliin juustoviipale, kinkkuviipale ja päälle vielä juustoviipale. Paista leivät voileipägrillissä, kunnes leipien pinta on rapea ja juusto sulanut. Nuotiolla paistettaessa käännä voileipägrilliä muutaman kerran paiston aikana, ja pidä huoli, ettei grilli ole kiinni nuotiossa.
Grillin koko: 27 x 13,7 x 4 cm
Paino: 3 kg
Tuotekoodi: 92-12120-1
Valmistajan tuotenumero: SC-12012
Valmistaja: SnoX