Elämysten verkkokauppa

Elämysten verkkokauppa

Valikko

Soveltuvuus

Search
Close this search box.

Tuotehaku

OXFORD

Rajaa tuloksia

Rajaa hakua
Tuotemerkit
Moottoripyörä merkki
Mallisto
Ominaisuudet

Näytetään tulokset 1–56 / 882

OXFORD

Oxford Products Ltd (OXFORD) on vuonna 1973 perustettu maailman johtava moottoripyörä- ja polkupyörätuotteiden toimittaja. Heidän valtava tuotevalikoimansa kattaa kaiken, mikä tekee elämästä moottoripyörällä parempaa: ajovaatteista ja kypäristä tarvikkeisiin, kahvanlämmittimiin, lukkoihin ja tarvikkeisiin kaikkea prätkällä matkustamiseen. OXFORD valmistaa myös suosittuja kahvanlämmittimiä ATV- ja moottorikelkkoihin.

OXFORDin tuotteet ovat suunniteltu laadukkaasti ja turvallisuus huomioiden, joten ne ovat erinomainen valinta moottoripyöräilijöille ja pyöräilijöille.

OXFORD on myös maailmanlaajuisesti tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta ja dynaamisista markkinointiratkaisuista. OXFORD-brändin tuotteita on saatavilla yli 80 maassa ympäri maailmaa laajan jakeluverkoston kautta. Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) tuotteet jaetaan suoraan yrityksen vähittäis- ja tukkumyyntikumppaneille sekä muutamille kansainvälisille huippubrändeille. OXFORD työllistää tällä hetkellä noin 160 henkilöä ja sillä on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia sekä UK:ssa että globaalisti.