Moose ATV kova KULJETUSLAUKKU, taka

236,80

Tilaustuote (arvioitu toimitusaika 2-5 vrk)

Tuotekoodi: 35050210 Tuoteosasto: Tuotemerkki:

Walley osamaksulla hinta alkaen: 14,00 / kk

Kuvaus

Mönkijän takalaukku
· Materiaali mustaa LLPDE (linear low-density polyethene) polyeteenimuovia
– Luja ympärivalettu rakenne
– Väliseinätön pohjaratkaisun myötä maksimaalinen säilytystila
– Kaksikerroksinen ulkokuori lisää kestävyyttä
– Heijastin kannen keskellä
· Kaksi lukittavaa salpaa
· Mitat 94 cm leveys x 43 cm syvyys x 37 cm korkeus (37″ x 17″ x 14.5″)
· Made in U.S.A

Mönkijän takalaukku · Materiaali mustaa LLPDE (linear low-density polyethene) polyeteenimuovia – Luja ympärivalettu rakenne – Väliseinätön pohjaratkaisun myötä maksimaalinen säilytystila – Kaksikerroksinen ulkokuori lisää kestävyyttä – Heijastin kannen keskellä · Kaksi lukittavaa salpaa · Mitat 94 cm leveys x 43 cm syvyys x 37 cm korkeus (37″ x 17″ x 14.5″) · Made in U.S.A
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510