Elämysten verkkokauppa

Search

ITP BLACKWATER EVOLUTION 30x10R-15 (26mm)

74-0553

289,00

Tilaustuote

Tuotekoodi: 74-0553 Tuoteosastot: , , ,

Kuvaus

ITP BLACK WATER EVOLUTION RADIAL (26mm)

Blackwater on aivan uudentyyppinen rengas,asettaen uudet standardit jatkuvasti kasvavalle UTV-segmentille.

Uudentyyppinen pinta kuvioineen ja “Tough Tread”-kumiseos tuo erinomaisen pidonpitäen samalla ajon sulavana ja tasapainoisena.

Reunat erikoisvahvistettu, valmistettu USA:ssa

8-kankainen

Harja 26mm

Lisätiedot

Vanteen halkaisija

ATV Renkaan leveys

ATV Renkaan korkeus

Tuotemerkki:
ITP BLACK WATER EVOLUTION RADIAL (26mm) Blackwater on aivan uudentyyppinen rengas,asettaen uudet standardit jatkuvasti kasvavalle UTV-segmentille. Uudentyyppinen pinta kuvioineen ja “Tough Tread”-kumiseos tuo erinomaisen pidonpitäen samalla ajon sulavana ja tasapainoisena. Reunat erikoisvahvistettu, valmistettu USA:ssa 8-kankainen Harja 26mm

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510