Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® 360 Base – Concealed Small

QLP-360-CRS

14,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® 360 Base – Concealed Small

Kiinnitä teline käyttämällä Quad Lock 360™ -Concealed Small Base

PIILOTETTU
Kaksireikäinen kiinnityskuvio, jossa on pieni pinta-ala ja kansi peittää kiinnitysruuvit ja antaa puhtaan ilmeen. Kun Quad Lock 360™ -varsi tai -pää on asennettu päälle, glamour-suojus kiinnittyy paikoilleen.

1x Concealed Small Base with Cover, 1x 10mm SPACER, 1x M5 x 30 Countersunk Hex Socket Screw, 1x M5 x 45 Countersunk Hex Socket Screw

TEKNISET TIEDOT

  • Tough glass filled nylon
  • Stainless steel hardware
  • Glamour cover to hide the screws
  • Suits flat surfaces only
  • 25mm (15/16″) hole pitch
  • M5 or 10G (gauge 10) pan head screws

Koko: 9.4 x 2.1 x 6.5
Paino: 0.04

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
1x Concealed Small Base with Cover, 1x 10mm SPACER, 1x M5 x 30 Countersunk Hex Socket Screw, 1x M5 x 45 Countersunk Hex Socket Screw

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510