Elämysten verkkokauppa

Search

Quad Lock® Sports Armband

QLM-ARM

39,99

Tilaustuote

Kuvaus

Quad Lock® Sports Armband

Quad Lock® Sports Armband on helpoin ja turvallisin tapa ottaa älypuhelimesi mukaan seuraavalle lenkillesi.

NOPEA KIINNITYS / IRROTTAMINEN
Älä enää ahtaa älypuhelintasi ärsyttävään muovipussiin. Yksinkertainen kierre ja lukitus helpottaa älypuhelimen kiinnittämistä/irrottamista.

TURVALLINEN ASENNUS
Patentoitu kaksivaiheinen lukko tarkoittaa, että älypuhelimesi pysyy turvassa riippumatta siitä, kuinka nopeasti pumppaat käsilläsi.

MUKAVA
Quad Lock® Sports -käsivarsinauha sopii mukavasti ja turvallisesti käsivarteen tai aktiivisten vaatteiden päälle. Kaksivaiheinen lukko tarkoittaa, että älypuhelimesi on hieman irrallaan käsivarsinauhasta, joten kätesi ja älypuhelimen välillä ei ole kitkaa.

Värilliset vivut eivät ole yhteensopivia juoksuvarsinauhan kanssa

1x Sports Armband

Koko: 19 x 9 x 3
Paino: 0.09

Lisätiedot

Paino 0,09 kg (kilogramma)
1x Sports Armband

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.


30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Soveltuvuudet

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella
08 534 6510