SHOEI KYPÄRÄT

Koko Pään ympärysmitta (cm)
XXS
51-52
XS
53-54
S
55-56
M
57-58
L
59-60
XL
61-62
2XL
63-64
3XL
65-66

Shoei X-Spirit 3 umpikypärä yksiväriset

-15%

Shoei X-Spirit 3 umpikypärä yksiväriset

594,15628,15

Koko-opas

SHOEI KYPÄRÄT

Koko Pään ympärysmitta (cm)
XXS
51-52
XS
53-54
S
55-56
M
57-58
L
59-60
XL
61-62
2XL
63-64
3XL
65-66

Walley osamaksulla hinta alkaen: 30,00 / kk

Koko-opas

SHOEI KYPÄRÄT

Koko Pään ympärysmitta (cm)
XXS
51-52
XS
53-54
S
55-56
M
57-58
L
59-60
XL
61-62
2XL
63-64
3XL
65-66

Kuvaus

Shoei X-Spirit 3 – Täydellinen kilpakypärä!

Shoein uusin versio lippulaiva X-Spiritistä. Rakennettu täydelliseksi kilpakypäräksi, mutta toimii tietenkin myös kadulla täydellisesti.

Tämä kypärä on jokaisella osa-alueella maailman ehdotonta kärkeä!

Kypärä on suuniteltu tiiviissä yhteistyössä moninkertaisen MotoGP maailmanmestarin Marc Marquezin kanssa.

X Spirit 3:n tullaan näkemään jälleen tulevalla kaudella Marquezin päässä, kuin myös todella monen muun kilpakuljettajan.

Shoei X-Spirit 3 on yksi maailman edistyksellisimmistä kilpakypäristä ja edustaa kategorian ehdotonta kärkeä.

Shoei on kuluttanut aikaa tuulitunnelissa satoja tunteja jotta tämän kypärän ilmanvastus olisi mahdollisimman pieni. Voidaan sanoa että mitä kovempaa ajat, sitä enemmän tämä kypärä raapii eroa kilpailijoihinsa, niin radalla, kuin sen ulkopuolella.

Kypärän aerodynamiikka on todellakin nostettu uudelle tasolle. Mukana tulevat kypärän takaosaan vaihdettavat ohjainsiivekkeet. Ohjainsiivekkeitä on kolmea eri pituutta, mitä kovempaa ajat sitä pidemmät siivekkeet voit vaihtaa. Näiden siivekkeiden ansiosta kypärän jättö on pisanranmuotinen ja tämä vakauttaa kypärää kovissa nopeuksissa.

Kypärässä on loistava ilmastointi. Kypärän monipuoliset ilmanvaihdot ovat yllättävänkin helppo säätää, vaikka ajon aikana, hanskat kädessä. Yksi uusi ilmanvaihto-ominaisuus on kypärän poskipaloissa, leukaosasta menee omat ilmanvaihtokanavat poskipaloille, tietenkin säädettävät. Tässä mallissa on niin monipuolinen ja helposti säädettävä ilmanvaihto että saat sen aivan varmasti toimimaan oikein, kaikissa olosuhteissa. Kypärän pitää toimia niin kylmässä kuin kuumassa, sekä kuivassa ja kosteassa.

Uutena ominaisuutena kypärämarkkinoilla nähdään tässä mallissa ensimmäistä kertaa säädettävä sisusta. Pystyt säätämään kypärän hattuosaa ja alaosaa 4 astetta. Tämä ominaisuus korostuu esimerkiksi rata-ajossa, jossa monen perinteisen kypärän näkökenttää rajoittaa liiankin alas jäävä visiiriaukon yläreuna. Kypärä myös tuntuu että se olisi valettu juuri Sinun päähäsi.
Sisusta on muutenkin erittäin miellyttävän tuntuinen Multi-EPS ja kerroksia on enemmän kuin riittävästi. Sisustan pystyy tietenkin irroittamaan helposti ja heittämään pesuun, vaikka jokaisen ajokerran jälkeen.

Poskipaloista löytyy Shoei:n oma E.Q.R.S, Emergency Quick Release System, joka helpottaa kypärän ottamista päästä pois mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Poskipaloja on mahdollista vaihtaa eri kokoisiin.

Kuori on käsin valettu ja koostuu useista kerroksista erilaisia sekoituksia kuitua, komposiittia ja hiilikuitua. Tämä takaa kuoren kestävyyden, joustavuuden,  istuvuuden ja keveyden. Kuorta valmistetaan neljää eri kokoa, tämän johdosta istuu erinomaisesti sisustan ja sinun pääsi kanssa yhteen.

Visiiristä löytyy valmius tear-off kalvoille. Visiirissä on myös uusi tuplalukitus, jolla varmistetaan että visiiri ei todellakaan aukea vahingossa.

Vaikka kypärä on tarkoitettu radalle, sopii tämä ihan jokapäiväiseen ajoon todella hyvin.

Kypäränpuhdistukseen:

Lisätiedot

Paino 1 kg
Väri

Mattamusta, Musta

Koko

, , ,

Ominaisuudet

Kesäkausi

Shoei X-Spirit 3 – Täydellinen kilpakypärä! Rakennettu täydelliseksi kilpakypäräksi, mutta toimii tietenkin myös kadulla täydellisesti.
Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme löytyy suoraan omasta varastostamme jolloin tuotteen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää. Jos tuotetta ei satu olemaan omassa varastossamme sitä löytyy todennäköisesti toimittajamme varastosta, tällöin toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.

Jos tuotteen toimitusaika on pidempi kuin 7 arkipäivää, olemme yhteydessä asiakkaaseen heti saatavuustiedon saatuamme.

30 päivän joustava palautus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua saamaasi tuotteeseen 30 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta ja varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tuotteen voi palauttaa, mikäli tuote on käyttämätön, myyntikelpoinen, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Palautus hoituu kätevästi postin kautta ilman lisäkuluja. Vaihdamme tuotteen toiseen, tai palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilisiirtona tilillesi, joten muista ilmoittaa palautuksen mukana myös pankkisi ja tilinumerosi. Huomaa että emme palauta mahdollisia toimituskuluja.

Tuotteenvaihdot tehdään toimituskuluitta.

Tilaus- ja toimitusehdot »

SOVELTUVUUDET

Etsi tuote helposti soveltuvuushaullamme tai alkuperäisosat OEM-haulla. Lisäämme ja päivitämme jatkuvasti soveltuvuustietoja tuotteisiimme, jotta löytäisit oikean tuotteen helposti. Jos et kuitenkaan löydä hakemaasi varaosaa vielä soveltuvuushaulla, voit kokeilla hakea sitä normaalilla tuotehaulla.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta voit kysyä saatavuutta myös sähköpostitse varaosat@emc24.fi tai puhelimella 08 534 6510